reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Anulka bardzo mi sie podoba Igor:) ale córce chyba nie dam hehe
Oj ciężko tak wybrać imie na całe życie:) trudna sprawa.. mam nadzieję że jeszcze kolka dni i jak zaobacze malutką to mi się rozjaśni w głowie i wybierzemy któreś z tych :)

czas coś na kolacyjke wszamać...

reklama
Anulka Igor świetne imie :-)
Ja też się wahałam z tą Lilianną ale jednak się zdecydowałam :-)
Dobranoc Anusia :** spijcie spokojnie:*
Ja też uciekam śpiuchnać :** papa Kochane :** wszystkich życzę spokojnej nocy:*
Wisieńko dziękuję za radę:**

Ostatnia edycja:
wydrussia powiem ci ze jak mialabym dziewczynke to dalabym tak na imie sliczne imie i ladnie zdrobniale Lili Lilus np :) bardzo mi sie podoba a i Emilia tez :)

Hej lipcóweczki kobiałeczki. Nie wiem czy Wydrusia wam pisała bo nie mam siły na nadrabianie więc napisze też sama.
U gina żadnych rewelacji. Szyjka zgładzona, rozwarcia praktycznie żadnego, czop częściowo odszedł... i to tyle. Mam czekać na skurcze a jakby nic sie nie działo umówiłam się z nim na wizytę 7 lipca. Paciorkowcem się nie przejął wcale, powiedział o antybiotyku przy porodzie. Wytłumaczył jak mają wyglądać skurcze porodowe, kiedy mam jechac do szpitala, pogadał o rozwieraniu się szyjki i o tym jakie wtedy mogą wystąpic objawy, czyli o plamieniach, brudzeniach, lekkim krwawieniu.
W sumie spodziewałam się, ze coś więcej mi się na zaplaeczu zadziało i jestem rozczarowana. Trudno będę piła tą herbatkę z liści malin i łykała wiesiołka mimo zgagi a Polowi nie odpuszczę....

Anulka, Igorek, ladnie :-) Kiedys poznalam chlopczyka o tym imieniu i mowil o sobie Gogo.:-D

Dodi, smacznego! Zmiana warty w kuchni:-D Ja zmykam sie prysznicowac i do lozka.;-)

Wisienka, nic sie nie martw, czop zaczal odchodzic, wiec wszystko jest na dobrej drodze. Bierz meza w obroty i indukujcie ile sie da.;-):-D

Spokojnej nocy!

Wisienko to dobrze ze wszystko w porzadku:) P nie odpuszczaj i przytulance jesli mozna jak najbardziej praktykujcie :)
szczerze myslalam ze to nie wskazane jak juz czop odejdzie... sama zastanawialam sie czy jak np wody odejda to mozna w wannie powiedziec zeby doprowadzic sie do stanu normalnosci:)

podobno tez na wywolanie pomaga cieplejsza kapiel...

Dodis no to nie jestem sama;-)Podobno masa kobiet ma to paskudztwo, trudno. Więc czekamy na skurcze oby krótko:tak:
emkamek ide indukowac, miłej nocki:-)
Dobranoc dziewczyny, padam częściowo

emkamek, trzeba czuwać o każdej porze hehe.. te ranne ptaszki rano buszują po kuchni, a potem zmiana i nocne marki zaczynają..ktoś zawsze musi czuwac jakby cos sie działo...a tak o suchym pysku siedzieć przy kompie to niiieeeeee

Wisienka, bo to każdy ma, one żyją w całym układzie pokarmowym i na skórze też...tyle że jak ich jest za dużo to nieciekawie się robi.. nie ma co sie przejmować, mój gin też się nie przejął tym:) tylko mam pokazać wynik położniej przy porodzie:) a mam je wyhodowane liczne, ale tylko w odbycie...w pochewce nie wyhodowano:)

Ostatnia edycja:
reklama
Anulko cały nie odszedł, gin nie zabronił to nie bedę wstrzemięźliwa:-DNo a z wanną lipa bo mam tylko prysznic ale pójde na pewno pod cieplutki chociaż ostatnio wole takie rześkie
Karaluchy lipcóweczki

Do góry