reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

anulka nie martw się, najważniejsze że ty i synke czujecie się dobrze i że masz bliską osobę, która myśli i tęskni, wszystko się ułoży, a byłym się nie przejmuj- jak widać nadal nie zmądrzał, więc pewnie tylko cię utwierdził w decyzji...

no właśnie ciekawe co u oszqrde... :confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Mówię do Marcina, że już wiem co mi dzisiaj gin mi powie, że szyjka ma 2 cm, rozwarcia nie ma, wody się nie sączą i jeszcze mamy duuuuuuużo czasu do porodu, a ten głupol się ze mnie śmieje, że niepotrzebnie idziemy dzisiaj do lekarza, skoro sama się zdiagnozowałam, Menda no! ;)

Katerinko, Anula, Kociatka, Dodi, Alexandra, dzięki! Ja miałam wątpliwości co do farbowania, ale jak Wy malowałyście, to ja też się umówię na full opcję;)

Anula, to mój mąż ma odwrotnie, co chwilę coś kupuje, połowy tych ciuchów małemu nie zdążę założyć, bo wyrośnie;)

Ania, cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze:) A na wywoływanie dostaniesz skierowanie od lekarza z Polnej na Lutycką? Tak można?

Anulka, szybko zleci, nie smutaj!

U Oszqrde wszystko dobrze nic sie nie dzieje tyle wiem i tyle przekazuje ;)

Pippi masz racje utwierdzil mnie tylko w tym ze dobrze zrobilam odchodzac... najwazniejsze ze jest tam gdzies osobka ktora kocha teskni i kocha mojego synka to jest najwazniejsze dzwonil to plakal jak dziecko ze on chce byc przy mnie i przy malym duzy chlop a ryczal jak dziecko a ja z nim masakra no trzeba jakos dac rade zleci te 3 tyg i bedziemy juz wetrojke mam nadzieje :)

psotka ja też jestem świeżo po malowaniu włosów ale ja w ciąży kupowałam sobie takie farby bez amoniaku i nosiłam je do fryzjerki. Są takie ze Schwarzkopfa i chyba jeszcze z innych firm też

Miczko, ja ani nie farbowałam, ani nie ścinałam przez całą ciążę włosów, ale już patrzeć na nie nie mogę, teraz to chyba już nic małemu się nie stanie, co?

Tez maluje wlosy farba bez aminiaku nawet w niedziele odnowilam kolorek zeby w szpitalu jak cos wygladac jakos:) az czlowiek inaczej sie czuje :)

Jak tam z konwalianka, wisienka, wydrussia??w domu jeszcze ??

hej Bąble!!

psotko na tym etapie ciazy na pewni farbowanie jest bezpiecznie, spokojnie mozesz zrobic sie na bóstwo dla Dawidka:)
ania super, wiesci po wizycie:)

ja melduje sie po usg i generalnie mam nerwa.Byłam u tego igna, co zastepuje mojego i moge stwierdzic tylko tyle, ze mnie totalnie olał, pomierzył małą na odpier...ol. jego zdaniem wazy ok 3900 (taa...a tydzien wczesniej wyszło ze 3960), wielowodzie jak było tak jest. i on nic by z tym nie robił, ma sobie chodzic na ktg a za tydzien kolejne usg. takze nadal nic nie wiem i pewnie skonczy sie na porodzie sn ( w sumie bardzo dobrze, tylko to woielowodzie), bo kolejne dni bede kłębkiem nerwów...eh...a i ponoc długie włoski ma. tyle. takze czekamy nadal, a i przy nastepnej ciazy gina zmieniam, bo ten mnie na sama koncówke zostawił sama i olał. mam andzieje ze juz go wiecej nie bede musiała oglądac.

co do pakowania torby jeszcze to polecam kosmetyki-miniaturki :-)rossmann ma takie - na dwa, trzy użycia małe szampony, balsamy, pasty itd.

maqnio no rzeczywiście wyszło z tym ginem...:no:no ale oni też kiedyś na urlopy muszą chodzić, tylko szkoda, że tak ci się akurat trafiło... ważne, że z małą dobrze, usg to przecież tylko sprzęt i te wartości nie są super dokładne, tylko orientacyjne, więc tym się nie przejmuj
a ile ty masz teog AFI? bo tu już ktoś kiedyś pisał, że ta twoja wartość mieści się w normie.. chyba do 25 jest?

Ostatnia edycja:
reklama
Już jestem Kochane :-) niestety skończyłam na fenoterolku :-( ale tylko tydzień :-) w piatek zobaczę malutką :-)być może poraz ostatnio po drugiej stronie brzusia :-) chyba że w środe za tydzień jeszcze mi USG zrobią :-)

Do góry