reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Aniaa23 - ja też 2 tygodnie do porodu i też nic, oprócz bólu w kroczu. Trochę mnie to zastanawiało ale jak czytam o tych wszystkich biedulkach, jak cierpią z bólu to chyba nawet się cieszę...

Psotka - ja też farbowałam, pierwszy raz po 2 miesiącach a póżniej to już regularnie. Własnie wczoraj byłam ostatni raz, następny planuje na wrzesień - mam nadzieje, że mój maluszek pozwoli mi się wyrwać z domku ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Konwalianka nie przejmuje sie ale nie ukrywam wkurza mnie takie gadanie:wściekła/y:ale jak ide sam ma tyle zamowien i wtedy jest ok...i ciagle przychodzi ze swoim tekstem :"moze porozmawiamy o mich finansach" kurcze a kto ze mna rozmawia ja musze na wszytsko miec a on tylko na przyjemnosc...sam wyda na slodycze a jak ja robie zakupy jeczy ze za duze...wez zrozum faceta:sorry:

Macie tez cos takiego, że wszsystko teraz musicie miec poukładane, posprzątane..zawsze gotowe w razie czego?? bo ja to nawet zmywam naczynia nawet o północy..żeby mi nie leżały jakbym do szpitala poszła:)

Wiecie, co,musze sie pochwalić.. moje zaparcia odeszły w niepamięć:):) od jakichś 2 tyg wszystko wróciło do normy:) normalnie, az lżej człwiekowi haha

maqnio, ja wczoraj się mierzyłam wieczorkiem i mam 102-103 cm.. więc dużo nie urosłam od ostatniego mierzenia (1-2cm)
A i wczoraj u gina sie ważyłam i mam 1,4kg na plusie w ciągu trzech tyg... 67,2kg czyli niecałe 11kg do przodu od początku:) rozstępów na razie brak...ale tak jak mówisz..największe prawdopodobieństwo jest, że pojawią sie na samym końcu.. no trudno, jak co to dam radę:) potem będziemy sie martwić o to:)

Maqnio ja rozstepow nie mialam a 3 tyg sie pojawily:wściekła/y:
Dodi mam tak samo, ogolnie jestem balaganiara naczynia moglyby stac u mnie brudne 2 dni a teraz boje sie ze mnie zlapie gdy bedzie brudno wiec zmywam od razu a nawet pranie nastawiam 2 razy w tyg, odwalilo mi:-D
Kociatka, 2-3 dni temu wiedzialam na forum Oszqrde ale sie nie udzielala...

dodi - ale ci zazdroszczę!!!! U mnie mały rządził tylko po prawej stronie więc tam wyszło mi ok 8-9 rozstępów :-( mimo, że przytyłam mniej (dzisiejsze ważenie 9.9 kg - magiczna 10 jeszcze nie przekroczona :-D) to mały tak mi wariował, że skóra chyba się bardzo rozciągnęła... Myślę, że już ci się nie pojawią!!

Aniaa23 - oby tylko nam się nie zwróciła z nawiązką przy porodzie ;-)

ania23 może dlatego że mamy inne suwaczki? mój liczy od środy nowe tygodnie i w sumie by się zgadzało, bo 5 wypada we wtorek czyli siódmego dnia tygodnia... a u ciebie w tygodniach i dwa do porodu to też się zgadza :-)

dodi nieee, ja tak nie mam, dziś cały dzień się zmuszam, żeby się spakować wreszcie... na razie sobie prasuję koszulę do porodu, żebym była odstawiona elegancko :-D

ja też objawów nie mam oprócz tego że czuję małą jakby ciut niżej... czyli chyba powoli schodzi ;-)

rozstępów u mnie też brak, ja mam 65 kg i magiczną 10 właśnie teraz osiągnęłam, ale jem ostatnio na potęgę :-)

Ostatnia edycja:
hej laseczki...

ja tam u was?? wszystkie jeszcze sa??nei mam sily nadrobic was...
ja bylam na miescie ze strachem chodzilam no ale dalam rade choc pachwiny bola strasznie:/ na moje nieszczescie spotkalam meza:/ nagle go dziecko zaczelo interesowac nic go zycie nie nauczylo dalej jest taki jak byl glupa strzela itp szkoda gadac...

Moj misio dzwonil plakal teskni ja tez ale co zrobic...jeszcze 3 tyg musimy wytrzymac zanim wroci...
chyba dzis mi sie homorek nie polepszy:/ no coz jakos musze dac rade...

reklama
tak mówicie o wadze... ja w ciągu ostatniego miesiąca przytyłam 4 kg :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a w jeszcze poprzednim miesiącu tylko kg. Nie wiem od czego to zależy. Co prawda Dzidź w tym miesiącyu przybrał też więcej niż wtedy no ale nie 4 kg... ale za to rozstępów na razie niet :-) i oby tak zostało

pippi ja tą herbatkę piję od 10 dni..nie widzę efektów, a może jednak ten brak szyjki i rozwarcie to po tym? ja już sama nie wiem:)

Konwalianka a ile razy dziennie pijesz tą herbatkę? na opakowaniu pisze 1-2 dziennie ale słyszałam o 4??? :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry