reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Aniaa23 - ja też 2 tygodnie do porodu i też nic, oprócz bólu w kroczu. Trochę mnie to zastanawiało ale jak czytam o tych wszystkich biedulkach, jak cierpią z bólu to chyba nawet się cieszę...

Psotka - ja też farbowałam, pierwszy raz po 2 miesiącach a póżniej to już regularnie. Własnie wczoraj byłam ostatni raz, następny planuje na wrzesień - mam nadzieje, że mój maluszek pozwoli mi się wyrwać z domku ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Konwalianka nie przejmuje sie ale nie ukrywam wkurza mnie takie gadanie:wściekła/y:ale jak ide sam ma tyle zamowien i wtedy jest ok...i ciagle przychodzi ze swoim tekstem :"moze porozmawiamy o mich finansach" kurcze a kto ze mna rozmawia ja musze na wszytsko miec a on tylko na przyjemnosc...sam wyda na slodycze a jak ja robie zakupy jeczy ze za duze...wez zrozum faceta:sorry:

Macie tez cos takiego, że wszsystko teraz musicie miec poukładane, posprzątane..zawsze gotowe w razie czego?? bo ja to nawet zmywam naczynia nawet o północy..żeby mi nie leżały jakbym do szpitala poszła:)

Wiecie, co,musze sie pochwalić.. moje zaparcia odeszły w niepamięć:):) od jakichś 2 tyg wszystko wróciło do normy:) normalnie, az lżej człwiekowi haha

maqnio, ja wczoraj się mierzyłam wieczorkiem i mam 102-103 cm.. więc dużo nie urosłam od ostatniego mierzenia (1-2cm)
A i wczoraj u gina sie ważyłam i mam 1,4kg na plusie w ciągu trzech tyg... 67,2kg czyli niecałe 11kg do przodu od początku:) rozstępów na razie brak...ale tak jak mówisz..największe prawdopodobieństwo jest, że pojawią sie na samym końcu.. no trudno, jak co to dam radę:) potem będziemy sie martwić o to:)

Maqnio ja rozstepow nie mialam a 3 tyg sie pojawily:wściekła/y:
Dodi mam tak samo, ogolnie jestem balaganiara naczynia moglyby stac u mnie brudne 2 dni a teraz boje sie ze mnie zlapie gdy bedzie brudno wiec zmywam od razu a nawet pranie nastawiam 2 razy w tyg, odwalilo mi:-D
Kociatka, 2-3 dni temu wiedzialam na forum Oszqrde ale sie nie udzielala...

dodi - ale ci zazdroszczę!!!! U mnie mały rządził tylko po prawej stronie więc tam wyszło mi ok 8-9 rozstępów :-( mimo, że przytyłam mniej (dzisiejsze ważenie 9.9 kg - magiczna 10 jeszcze nie przekroczona :-D) to mały tak mi wariował, że skóra chyba się bardzo rozciągnęła... Myślę, że już ci się nie pojawią!!

Aniaa23 - oby tylko nam się nie zwróciła z nawiązką przy porodzie ;-)

ania23 może dlatego że mamy inne suwaczki? mój liczy od środy nowe tygodnie i w sumie by się zgadzało, bo 5 wypada we wtorek czyli siódmego dnia tygodnia... a u ciebie w tygodniach i dwa do porodu to też się zgadza :-)

dodi nieee, ja tak nie mam, dziś cały dzień się zmuszam, żeby się spakować wreszcie... na razie sobie prasuję koszulę do porodu, żebym była odstawiona elegancko :-D

ja też objawów nie mam oprócz tego że czuję małą jakby ciut niżej... czyli chyba powoli schodzi ;-)

rozstępów u mnie też brak, ja mam 65 kg i magiczną 10 właśnie teraz osiągnęłam, ale jem ostatnio na potęgę :-)

Ostatnia edycja:
hej laseczki...

ja tam u was?? wszystkie jeszcze sa??nei mam sily nadrobic was...
ja bylam na miescie ze strachem chodzilam no ale dalam rade choc pachwiny bola strasznie:/ na moje nieszczescie spotkalam meza:/ nagle go dziecko zaczelo interesowac nic go zycie nie nauczylo dalej jest taki jak byl glupa strzela itp szkoda gadac...

Moj misio dzwonil plakal teskni ja tez ale co zrobic...jeszcze 3 tyg musimy wytrzymac zanim wroci...
chyba dzis mi sie homorek nie polepszy:/ no coz jakos musze dac rade...

reklama
tak mówicie o wadze... ja w ciągu ostatniego miesiąca przytyłam 4 kg :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a w jeszcze poprzednim miesiącu tylko kg. Nie wiem od czego to zależy. Co prawda Dzidź w tym miesiącyu przybrał też więcej niż wtedy no ale nie 4 kg... ale za to rozstępów na razie niet :-) i oby tak zostało

pippi ja tą herbatkę piję od 10 dni..nie widzę efektów, a może jednak ten brak szyjki i rozwarcie to po tym? ja już sama nie wiem:)

Konwalianka a ile razy dziennie pijesz tą herbatkę? na opakowaniu pisze 1-2 dziennie ale słyszałam o 4??? :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry