reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
aaa balkan nie bij:) no babka leci sobie gdzies na urlopik ale pamiętała o mnie dzięki Bogu....
Corin nie posłuszna kobieto teraz marsz do wyrka

Dziewczyny, Wy u tego fryzjera, to tylko cięcia uskuteczniacie, czy też farbujecie włosy?

Wykałaczka, witaj!

Mailuj, to się stresu najadłaś! Ja też mam jakieś schizy ostatnio z tymi wodami, nie wiem dlaczego...

Corin, gdyby Ciebie przywiązać do wyrka, to i tak byś sposób znalazła, żeby z niego wyjść;) Jesteś niemożliwa!

Sestinko, i tym sposobem dzień mniej Ci został;)

Danuska, dziewczyny mogą się przygotować, ale my za to będziemy miały słodką niespodziankę;)

Ostatnia edycja:
dziewczyny mam ese-mesa od Magii i nie wiem czy tutaj czy na wątek ze szpitala wsadzić..
no ale daje tutaj:
"Wracam ze szpitala. Usg ok. przepływy dobre, Staś waży 3800g. Chcieli położyć mnie na patologię, ale mój gin mnie wybronił. Planowo idę w sobotę na wywołanie."

tak się cieszę, że ten konflikt nic złego nie zrobił.. dobrze, że nasza Magia nie musi tez leżeć na patologii, bo tam można się psychicznie podłamać

sestinko, no to kolejny maluszek na początek miesiąca się szykuje, super gratuluje terminu

Ostatnia edycja:
reklama
Sestinko, nie denerwuj się, boleć nie będzie, cięcie pięknie się zagoi, Natulkę szybciej przytulisz, nic tylko się cieszyć;)

Oooo to Staś jest super duży;) Magia, to w sobotę powiększysz grono rozpakowanych:) Trzymam kciuki!

Do góry