reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

psotka :* Ty to kochana zawsze mi humor poprawiasz dzieki:* bede sie po porodzie zażynac zeby te kg i centymetry zrzucić:-)ps. cos mi sie wydaje ze w tym wydaniu w jakim jestem teraz nie chcieli by mnie nawet na okladke " koszmar prosto z horroru" :-)no ale co tam moge meic nawet milion wad, dla Smerfetki wszystko:)
marzenko no taka miałam cicha nadzieje, ze jednak córcia troche urody mi zostawi, jednak nie oszczedziła mamusi:)
balkan jakby co bede sie kamuflowac gaciami z golfem, co by rozstepow widac nie było:-)

reklama
Hej dziewczynki!Ja dziś i noc przespana i czuję się w miarę,żadnych skurczów jak narazie.Gorąc tylko dobija czuję się jak ugotowana:( Ja wizytuję jutro z rana,zobaczymy co gin wymyśli i jak mały czy się przekręcił czy też nie,mam mieć także ktg robione. Ciekawa jestem czy podejmie decyzję o cesarce.Zobaczymy.
Wykałaczka witaj w naszym rodzinnym gronie!
Maqnio nie przejmuj się plamami to pewnie ostuda i zniknie po ciąży,ja mam buzię spuchniętą,cóż uroki końcówki.Rozstępami też nie ma co się tak przejmować,mój mąż mawia :Co się przejmujesz jakimiś kreskami,szkoda nerwów,zjaśnieją z czasem:)

Magia ciesze sie z pozytywnych wiadomosci i trzymam kciuki za sobote.

Maqnio ja mam 107/108 w brzuch i jeszcze rozstepów nie mam ale pewnie tez tylko patrzec. No a moze juz sa tylko ja nie widze... :-D A tak na marginesie to w ciagu ostatnich 2 tyg przybylo mi 2 kg, które nie wiem gdzie sa bo ja wygladam wciaz tak samo i ciuchy tez tak samo leza... Troche szok bo w poprzednim calym miesiacu przytylam tylko 1kg a tu nagle 2. Czyli juz mam +15!!! :zawstydzona/y:

Psotka ja u fryzjera bylam wlasnie wczoraj i tez farbowalam. Zreszta juz 3 raz w ciazy.

ja tez nic nie mam i tylko podglądam czy nic nie trachnęło:) moze mnie Natalka uchowa:) mam za to takie małe naczynka kropy wszedzię popękane. Ale to mozna laserem usuwać
balkan nie śmiałam sugerowac heheh ale dzięki Bogu już się nie złościsz raczej bo znów słonko wychodzi:))

Mimi, ja tylko po złości deszcz wysyłam..... :-D

szukam dobrego fryzjera w mojej okolicy - mój fryzjer to artysta i nie dość, że drogi jak sto diabłów, to jeszcze musze się liczyc przynajmniej z 3-godzinnym siedzeniem na fotelu.... no i parkowanie w Centrum..... jak nie obetnę i nie pofarbuję włosów, to sie mnie dziecko przestraszy.... :)

Katerina, może te dodatkowe kilogramy to po prostu woda w organizmie, którą teraz zatrzymujemy.... no i dziecię zdecydowanie szybciej rośnie ze wsztstkimi przyległościami.....

reklama
Do góry