reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
wpadłam sobie was na spkojnie poczytac. u mnie wszystko ok, jestem po wizycie, mały waży między 2200 a 2600. Lekarz powiedział ze faktycznie jest mały ale nie za mały. w sumie ja tez duza nie jestem, 160 w kapeluszu. Mam się więc nie przejmowac, bo przybiera na wadze, i nie jest zabiedzony, łożysko podaje pokarm prawidłowo. jak się urodzi to max będzie ważyc 3,5 kg. więc jestem już spokojna. Wody czyste, wszystko ok. :pPPP

Piszecie o tych wymazach i paciorkowcach i troche sie wystraszyłam bo ja czegoś takiego nie mam robionego i nie będę miała. Położna nic mi takiego nie mówiła, w dodatku już z nią kontaktu nie będe miała bo poszła na urlop. A jak mam to cholerstwo i małego zaraże:-( To chyba moja ostatnia ciąża w tym kraju:wściekła/y:

dodi - super wieści z wizyty :) z ciekawości sprawdziłam sobie obwód główki, jaki miał mój szkrab w 31 tygodniu - 290 mm. Hmm.. to w zasadzie główka już chyba tak bardzo nie rośnie, i dobrze ;)
malamonis - widzisz, niepotrzebnie się martwiłaś, z dzidzią wszystko dobrze - SUPER!

AA i wymaz z odbytu w kierunku GBS wyhodowano mi Streptococcus agalactiae - bardzo liczne
A z pochwy nic nie wyhodowano..
Z tymi wynikami mam sie pojawić do porodu i pokazać położnej przed urodzeniem, bo muszą mi podać jakiś antybiotyk...
Lekarz mówił, że nie jest źle, bo tych najgorszych nie wychodowano..no ale pokazać to muszę..

W 32+3 dni moja mała miała 29cm glówkę:) więc chyba rzeczywiście już tak mocno nie rośnie:)

Ostatnia edycja:
malamonis dodi gratuluję dobrych wiadomości:-)
I martwiłyście się wagą i małymi brzuszkami, a tu wszystko w porządeczku:-) Super!

O kurczę, trzymam kciuki za Corin &&&&&&&&&

reklama
mala monis super ze wizyta sie udala i z malenstwem ok wszystko:)

a mi dwa pomiary glowki robi od czola do tylu i powiedzmy od ucha do ucha...

Do góry