reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
wpadłam sobie was na spkojnie poczytac. u mnie wszystko ok, jestem po wizycie, mały waży między 2200 a 2600. Lekarz powiedział ze faktycznie jest mały ale nie za mały. w sumie ja tez duza nie jestem, 160 w kapeluszu. Mam się więc nie przejmowac, bo przybiera na wadze, i nie jest zabiedzony, łożysko podaje pokarm prawidłowo. jak się urodzi to max będzie ważyc 3,5 kg. więc jestem już spokojna. Wody czyste, wszystko ok. :pPPP

Piszecie o tych wymazach i paciorkowcach i troche sie wystraszyłam bo ja czegoś takiego nie mam robionego i nie będę miała. Położna nic mi takiego nie mówiła, w dodatku już z nią kontaktu nie będe miała bo poszła na urlop. A jak mam to cholerstwo i małego zaraże:-( To chyba moja ostatnia ciąża w tym kraju:wściekła/y:

dodi - super wieści z wizyty :) z ciekawości sprawdziłam sobie obwód główki, jaki miał mój szkrab w 31 tygodniu - 290 mm. Hmm.. to w zasadzie główka już chyba tak bardzo nie rośnie, i dobrze ;)
malamonis - widzisz, niepotrzebnie się martwiłaś, z dzidzią wszystko dobrze - SUPER!

AA i wymaz z odbytu w kierunku GBS wyhodowano mi Streptococcus agalactiae - bardzo liczne
A z pochwy nic nie wyhodowano..
Z tymi wynikami mam sie pojawić do porodu i pokazać położnej przed urodzeniem, bo muszą mi podać jakiś antybiotyk...
Lekarz mówił, że nie jest źle, bo tych najgorszych nie wychodowano..no ale pokazać to muszę..

W 32+3 dni moja mała miała 29cm glówkę:) więc chyba rzeczywiście już tak mocno nie rośnie:)

Ostatnia edycja:
malamonis dodi gratuluję dobrych wiadomości:-)
I martwiłyście się wagą i małymi brzuszkami, a tu wszystko w porządeczku:-) Super!

O kurczę, trzymam kciuki za Corin &&&&&&&&&

reklama
mala monis super ze wizyta sie udala i z malenstwem ok wszystko:)

a mi dwa pomiary glowki robi od czola do tylu i powiedzmy od ucha do ucha...

Do góry