reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Mailuj, hehe Ty to masz podejście do ludzi :-D od razu zaczął pracować.
Wydruś, u mnie wszystko ok, po sprzątanku odpoczywamy razem z młodą. Biedna jesteś z tymi bólami, tulę :*
Psotka, słodyczy możesz i do mnie rzucić, zjem każdą ilość :zawstydzona/y:

Danuśka a nio co zrobić :-( przyzwyczajam się do nieprzespanych nocy :-D jutro ginkowi powiem że ma kilka dni prędzej ciąć bo nie wytrzymam dłużej... albo dać mi coś na przyśpieszenie
Kociatka mała już daje mi w kość a co dalej będzie:-D

Wisienko to twoje spanie przeszło na mnie jak sie tylko przytule do rogalika zaraz odpływam i tez nie dawno sie obudziłam
U mnie paciorkowca nie wychodowano
magia nie denerwój sie jak by cos było nie tak lekarz by wiedział co robic i nie pozwolił by zeby to dziecku zaszkodziło
Ja to bym słodycze jadła ale niestety nie wolno mi i musze odpuscic nawet owoce zakazane , ale nadrobie to po porodzie w odpowiednim czasie

reklama
Jezu dziewczyny zazdroszczę Wam tych sił, sprzątanie, mycie... ja dzisiaj jestem rozlazła jak pielgrzymka do Częstochowy...

Magia nic się nie martw, całe szczęście że to już końcówka i Twój dzieciaczek jest bezpieczny w tym sensie, że możesz go już urodzić i na pewno będzie silny.

Do góry