reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Mailuj, hehe Ty to masz podejście do ludzi :-D od razu zaczął pracować.
Wydruś, u mnie wszystko ok, po sprzątanku odpoczywamy razem z młodą. Biedna jesteś z tymi bólami, tulę :*
Psotka, słodyczy możesz i do mnie rzucić, zjem każdą ilość :zawstydzona/y:

Danuśka a nio co zrobić :-( przyzwyczajam się do nieprzespanych nocy :-D jutro ginkowi powiem że ma kilka dni prędzej ciąć bo nie wytrzymam dłużej... albo dać mi coś na przyśpieszenie
Kociatka mała już daje mi w kość a co dalej będzie:-D

Wisienko to twoje spanie przeszło na mnie jak sie tylko przytule do rogalika zaraz odpływam i tez nie dawno sie obudziłam
U mnie paciorkowca nie wychodowano
magia nie denerwój sie jak by cos było nie tak lekarz by wiedział co robic i nie pozwolił by zeby to dziecku zaszkodziło
Ja to bym słodycze jadła ale niestety nie wolno mi i musze odpuscic nawet owoce zakazane , ale nadrobie to po porodzie w odpowiednim czasie

reklama
Jezu dziewczyny zazdroszczę Wam tych sił, sprzątanie, mycie... ja dzisiaj jestem rozlazła jak pielgrzymka do Częstochowy...

Magia nic się nie martw, całe szczęście że to już końcówka i Twój dzieciaczek jest bezpieczny w tym sensie, że możesz go już urodzić i na pewno będzie silny.

Do góry