reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Jezu dziewczyny zazdroszczę Wam tych sił, sprzątanie, mycie... ja dzisiaj jestem rozlazła jak pielgrzymka do Częstochowy...
i do tej pielgrzymki podczepiam sie i ja;( do tego napięci ebrzucha dzis z duża częstotliwosciĄ i cos jak kolka na dole brzuch a 3 razy juz od rana-w wczesniej zero takich akcji
mi przed cc Wisieńka wymazów nie robią więc nie pomogę
dziś przyszły pieluszki wielorazowe- fajne:)ale kupiłam narazie tylko 3- jak się sprawdzą w zakładaniu , noszeniu i praniu to zaraz dokupię więcej aha, miałam zapytac Was- czy któraś używąła moze orzechów piorących?

Ostatnia edycja:
reklama
sestinka a jakie zamówiłaś? czym się kierowałaś przy wyborze? bo ja też się nad takimi zastanawaim, żeby nie całe lato w pampersie....a nie mam zielonego pojęcia jak ten temat ugryźć :eek:

Magia - całe szczęście, że to już końcówka ciąży i Staś jest bezpieczny! Trzymam kciuki za jutrzejsze usg!!
Wisieńka - ja swój wynik odbiorę za tydzień bo dopiero dzisiaj miałam robiony posiew. Załączam info o tym paciorkowcu Paciorkowiec w ciąży całkiem przystępnie opisane.
psotka - ja też się objadłam czereśniami dlatego teraz gotuję bób dla odmiany :) ale wieczorem na filmiku to się jeszcze skusze na czereśnie :p

No i tak kumpela zadzwoniła i tyle z mojego sprzątania:-D
marzenka no widzisz musiałas przejąc zmianę przy spaniu:-D
malamii dzięki za linka
a ja zrobiłam sobie kisielek i jak zjem ide do tej łazienki moze w koncu coś zdziałam:-)

a czekaj:) tylko wiesz, ze kazdy inaczej moze ocenic hehbo i maluszek moze miec inne wymagania no ale dam znac od razu czy warto

Hej rybcie.. melduje sie po wizycie..
Wszystko w porządku, malutka waży 3160g..
Lożysko juz III stopnia, ale na ten tydzień ciązy to jest chyba ok..
Na razie wszystko zamknięte:) mam liczyć ruchy i jak coś mnie zaniepokoi to mogę zawsze podejść na ktg:)
Obwód głowki 32 cm:) więc nie jest źle:)

reklama
Do góry