reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Jezu dziewczyny zazdroszczę Wam tych sił, sprzątanie, mycie... ja dzisiaj jestem rozlazła jak pielgrzymka do Częstochowy...
i do tej pielgrzymki podczepiam sie i ja;( do tego napięci ebrzucha dzis z duża częstotliwosciĄ i cos jak kolka na dole brzuch a 3 razy juz od rana-w wczesniej zero takich akcji
mi przed cc Wisieńka wymazów nie robią więc nie pomogę
dziś przyszły pieluszki wielorazowe- fajne:)ale kupiłam narazie tylko 3- jak się sprawdzą w zakładaniu , noszeniu i praniu to zaraz dokupię więcej aha, miałam zapytac Was- czy któraś używąła moze orzechów piorących?

Ostatnia edycja:
reklama
sestinka a jakie zamówiłaś? czym się kierowałaś przy wyborze? bo ja też się nad takimi zastanawaim, żeby nie całe lato w pampersie....a nie mam zielonego pojęcia jak ten temat ugryźć :eek:

Magia - całe szczęście, że to już końcówka ciąży i Staś jest bezpieczny! Trzymam kciuki za jutrzejsze usg!!
Wisieńka - ja swój wynik odbiorę za tydzień bo dopiero dzisiaj miałam robiony posiew. Załączam info o tym paciorkowcu Paciorkowiec w ciąży całkiem przystępnie opisane.
psotka - ja też się objadłam czereśniami dlatego teraz gotuję bób dla odmiany :) ale wieczorem na filmiku to się jeszcze skusze na czereśnie :p

No i tak kumpela zadzwoniła i tyle z mojego sprzątania:-D
marzenka no widzisz musiałas przejąc zmianę przy spaniu:-D
malamii dzięki za linka
a ja zrobiłam sobie kisielek i jak zjem ide do tej łazienki moze w koncu coś zdziałam:-)

a czekaj:) tylko wiesz, ze kazdy inaczej moze ocenic hehbo i maluszek moze miec inne wymagania no ale dam znac od razu czy warto

Hej rybcie.. melduje sie po wizycie..
Wszystko w porządku, malutka waży 3160g..
Lożysko juz III stopnia, ale na ten tydzień ciązy to jest chyba ok..
Na razie wszystko zamknięte:) mam liczyć ruchy i jak coś mnie zaniepokoi to mogę zawsze podejść na ktg:)
Obwód głowki 32 cm:) więc nie jest źle:)

reklama
Do góry