reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

ale newsy!!!

gratuluję udanych wizyt!

Corin, trzymam kciuki - ale niech Ewunia jeszcze troszkę posiedzi!

Konwalinka - no to relaksik w wannie, dopakuj torbę i bezstresowo czekaj na wzmocnienie objawów - oby jak najmniej bolesne były!!!!

Ja mam paciorkowca i mimo, że rodzę cc biorę augmentin (pencylina) tak na wszelki wypadek, gdyby mi wody wcześniej odeszły..... chyba się przejadę w środę w ktg, żeby malucha podsłuchać.... i zobaczyć, może już jakieś skurcze mam, a ja ich nie czuję.....

dziś jakoś strasznie rozlazła jestem a po obiedzie brzuch mi się postawił, aż mnie skóra bolała.... i mogłabym spać cały dzień, ale to też wina pogody.....

reklama
konwalianka kochana, mam nadzieję, ze już w końcu to To. Wiem co czujesz. Trzymam kciuki i wspieram ci e całym serduszkiem i tu i na porodówce:-)U mnie mimo tego odchodzącego czopa nie ma żadnej krwi po prostu co jakis czas wychodzi po kawałeczku:-)

Już popsrzątałam łazienkę, cholewka okazało sie, ze tam po prostu nie trzeba sprzatac zbyt wiele... Ide jeszcze wyszorować zlewozmywak. Wszystkie odpływy zalewam domestosem mam wrażenie, ze wszędzie czają się bakterie. Okaże się, ze do wariatkowa a nie na porodówkę trafię

Konwalijka, no to się rozkręca, trzymam kciuki, żeby dalej były mało bolesne i aby szybko poszło &&&&&& swoją drogą 5 palców to już chyba max, czy jeszcze dalej się otwiera? Myślałam, że przy 5 palcach zaczyna się już II faza, hmmmm

danuska, ja sama nie wiem, bo on powiedział, że tak się rozwiera przy skurczu, bez jest na 3-4 palce..ale jak zapytałam ile to cm, to mówił, że 3-4 palce, to ok. 5cm, więc ja nie wiem jak oni liczą..

dzięki dziewczyny.. zaraz idę pod prysznic - sprawdzę czy ten kręgosłup to boli tak ot tak czy już ze skurczy nie nakręcam się, bo już nieraz przeżyłam rozczarowanie :)

reklama
Wisienko czytalam o kolorze tego czopu wcale nie musi byc podbarwiony krwia a jesli jest to przez ukrwienie naszej przyjaciolki tak sie dzieje... poprostu puszczaja...

kobitki a jak nasi panowie maja rozne łapki?? to wtedy jak to licza?? albo jak ginem jest kobitka ma mniejsza reke:/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry