reklama
kociatka
Fanka BB :)
Wisienka, ten paciorkowiec to kosmita, spadl z gwiazdy i mieszkal u mnie 10 lat chyba. Wystrzelilam go z powrotem w kosmos na szczescie:-)
U mnie bylby problem z nim, bo to jest przeciwskazanie do porodu w wodzie. Przy klasycznym porodzie dostajesz antybiotyk i nie ma problemu
U mnie bylby problem z nim, bo to jest przeciwskazanie do porodu w wodzie. Przy klasycznym porodzie dostajesz antybiotyk i nie ma problemu
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Psocia ja się modle żeby to już się skończyło:-( wszystko byłoby ok gdyby nie to krocze i skurcze :-(
mailuj
posiew wymazu z pochwy GBS - ujemny
identyfikacja - nie stwierdzono Streptococcus gr. "b"
a jak u kogoś znaleziono Wisienko to antybiotyk zatrzyma zapalenie płuc u dzidzka. Bo po to go się robi.
Magia trzymam kciuki za Stasia i Ciebie
Magaretko dobrze, że miałas blisko do domku i kuchni ;-)
ja padnięta po Castoramie. Spędziłam tam dzisiaj 3 godziny. Jak zapytałam Pana jakie przywileje przysługują mi gdybym urodziła to nawet krzesło mi przyniósł ;-) i zaczął pracowac trzy razy szybciej hi hi
identyfikacja - nie stwierdzono Streptococcus gr. "b"
a jak u kogoś znaleziono Wisienko to antybiotyk zatrzyma zapalenie płuc u dzidzka. Bo po to go się robi.
Magia trzymam kciuki za Stasia i Ciebie
Magaretko dobrze, że miałas blisko do domku i kuchni ;-)
ja padnięta po Castoramie. Spędziłam tam dzisiaj 3 godziny. Jak zapytałam Pana jakie przywileje przysługują mi gdybym urodziła to nawet krzesło mi przyniósł ;-) i zaczął pracowac trzy razy szybciej hi hi
kociatka
Mailuj, dobre
Wydrussia, trzymaj sie! Jak skurczybyki tak Cie atakuja, to pewnie do konca niedaleko
Pippi, powiedziano mi, ze nie mozna, nawet po antybiotyku - przynajmniej w moim szpitalu
Wydrussia, trzymaj sie! Jak skurczybyki tak Cie atakuja, to pewnie do konca niedaleko
Pippi, powiedziano mi, ze nie mozna, nawet po antybiotyku - przynajmniej w moim szpitalu
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Psocia dla malutkiej wszystko :-)
Kociatka mam nadzieję że na dzisiejszych skurczach się zakończy i Lilka będzie z nami :-)
Kociatka mam nadzieję że na dzisiejszych skurczach się zakończy i Lilka będzie z nami :-)
reklama
Wisieńka
Dzięki kochane ja się przekonam jak Pol przywiezie mi wieczorem wyniki. Wiem, ze w razie co antybiotyk. Zastanawiam się tylko skąd się wziął bo przed ciążą robiłam posiew i było czysto
Mailuj no co ty mogłaś rodzić w tej Castoramie może by ci dali mega bonusy albo wszytsko gratis do konca zycia. Juz widze te hasła Pierwsze dziecko Castoramy:-)
jem obiadek i niech zostaie na miejscu:-)
Mailuj no co ty mogłaś rodzić w tej Castoramie może by ci dali mega bonusy albo wszytsko gratis do konca zycia. Juz widze te hasła Pierwsze dziecko Castoramy:-)
jem obiadek i niech zostaie na miejscu:-)