reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Madzia, przy cc nie potrzeba. To jest po to, zeby maluszek przy sn sie nie zarazil. Jak sie zarazi (bo matce nie podano antybiotyku tuz przed porodem), jest ryzyko zakazenia, nawet sepsy.

Wisienka, nawet jak masz drania, podadza Ci antybiotyk i bedzie OK. Moge podpowiedziec jak zabic to bydle (po pologu mozna dopiero). Nie jest to latwe, ale przed ciaza mi sie udalo

Ostatnia edycja:
reklama
Magia, współczuję kochana tych nerwów, najważniejsze, że jest już zupełnie bezpiecznie i gin w każdej chwili może rozwiązać ciążę jeśli będzie taka potrzeba. Tulę :tak:

Wisieńka, ja nie pomogę bo mi zrobili ten wymaz dopiero dziś, wyniki będę mieć chyba w piątek.

Corin,
no idź idź, bo jak tak boli to warto sprawdzić, a z Ewą macie jeszcze trochę czasu.

Witam się ponownie :-) u mnie coś znów się zaczyna dziać :/ pewnie kolejny fałszywy alarm jutro mam gina na 14 mam nadzieję że zdąże go jeszcze odwiedzić :-) Wisieńko ja miałam jakieś GBS robione :-)

Wstałam;)

Teśka, chętnie się z Tobą zawartością tej miski podzielę;)

Co do nakręcania się porodem, to ja chyba jestem jakaś dziwna, bo mam wrażenie, że mam jeszcze tyyyyyyyle czasu, że nie ma co o tym myśleć;)

Malamii, mi też okulista powiedział, że większość tych przeciwwskazań, to bujda jest;) Dobrze, że możesz rodzić sn:)

Corin, u mnie o kolacji nie ma nawet mowy, bo później całą noc mi mały żołądek przestawia;)

Co do owoców, to ja nie mogę chodzić na rynek, bo wszystkie owoce do mnie mówią: ,,kup mnie, kup mnie” Wcinam non stop;)

Konwalianko, NiL, Margeritko, Magia, trzymam mocno paluchy!

Dziób, może i to pakowanie na wariata jest najlepsze, nie będziesz ślęczeć nad tą torbą i zastanawiać się co jeszcze trzeba do niej zapakować;)

Magia, silna z Ciebie kobieta, Staś też ma dużo siły i razem dacie rade, wszystko będzie dobrze. Tulę!

Pippi, to Ci przyślę mojego męża, on codziennie kupuje mi jakieś słodycze, a ja patrzeć na nie nie mogę, wkurza mnie strasznie;)

Wisieńko, umnie jest napisane: ,,Hodowla ujemna”

Wydrussia:*, to jutro wizytujemy razem, tylko ja o 19:40;)

Ostatnia edycja:
Dzieki kochane.
Kociatka jak się okaże, ze mam to skorzystam
danuska na paciorkowca ale oni tam robia jakies inne grzyby i bakterie od razu i nie wiem co mi tam znaleźli ale przypuszczam, zę tego paciorkowca.Ciekawe skąd on

reklama
wisienko aaaaaa jeśli chodzi o pana paciorkowca to mam, posiadam:-) napisali mi strep.group B i tak się on nazywa
moja gin się nie przejęła, powiedziała, że dostanę antybiotyk jak przyjadę do porodu i tyle, podobno to się często zdarza i chodzi tylko o to, żeby wiedzieć że jest
ten antybiotyk całkowicie eleminuje zagrożenie
położna też mi to potwierdziła, więc ja się już nie stresuję, co i tobie radzę ;-)

kociatka to ja też poproszę ten sposób na "po"

psota dawaj te słodyczr, przyjmę każdą ilosc, oby tylko zęby mi wytrzymały...:-)

Ostatnia edycja:
Do góry