reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Wróciłam z młodym z zajęć, w pół zgięta z bólu. Znow mnie boli brzuch. Jutro nie dam rady, ale pojutrze na 100% wciskam się na wizytę. Gin musi zobaczyc ta moją bliznę po cięciu, bo boli mnie jak jasny gwint. Z drugiej strony pocieszam się, że gdyby bylo z nia cos nie tak to bolalaby mnie caly czas, a ona mnie boli momentami, np popoludniami. I wtedy ani chodzić ani stać, chyba że zgieta w pół.

reklama
Magia przykro mi, że jednak się potwierdziło. Ale nie przejmuj się, jeśli istniałoby ryzyko, że maluszkowi coś się stanie to gin by nie ryzykował i natychmiast działał. Więc będzie dobrze.

Wisienka ja to wogóle tego badania nie miałam i mieć nie będę - tak to wszystko olewają w tej Irlandii :(

corin jak tylko momentami i z tego co piszesz to po całym dniu albo długim chodzeniu.. to chyba tak po wysiłku - pewnie biedna się naciąga i stąd ten ból...
a wrzuciłabyś ten link z książeczką przepisów na wątek o diecie do karmienia? bo tutaj za chwilę nam zniknie w gąszczu postów a to bardzo fajne informacje:-)

pippi nie o ten zna GBS z pipki;-)Moje wyniki pol odebrał i pisze, ze wyhodowano 1 drobnoustroja i jakas łacińska nazwa. Czyli chyba mam to paskudztwo:wściekła/y:No ale jeszcze nie miałam tego w łapie zeby sprawdzić
corin no idzże w koncu, ty powinnas w jednopaku jeszcze ze dwa tyg biegać

No moje drogie nie mówcie, ze tylko pipi miała jakiś posiew robiony, wyciągać te karteluszki
:-D
helodorka tobie wybaczam, ze nie masz...I nie martw się w Pl tez nie zawsze robili:tak:

Wisienka, masz na mysli posiew na paciorkowca? U mnie jest napisane:

Bakerie: normalna mikroflora
Grzyby: nie stwierdzono
Pierwotniaki: nie stwierdzono
nablonki: sr liczne
leukocyty: pojedyncze
BADANIE W HODOWLI:
Bakteriologicznej: normalna mikroflora
Mykologicznej: ujemne

wisienka mi jeszcze nie oddali wyniku
corin lepiej sprawdź to u gina, mnie też piecze blizna po operacji

Może niechcący moja mama mi pomaga, bo jak się wkurzyłam na nią w niedzielę rano to do dziś mam silne bóle podbrzusza jak na @. Może wyjdzie sam szybciutko i po kłopocie:-)

corin ja nie odczuwam za specjalnie blizny a mam niezły okaz i uważam że trzeba to sprawdzić . trzeba się wepchać do gina nie ma co .a u nas pada i pada :( cały dzień .
magia trzymam kciuki
wisienko ja też posiewu nie miałam .... nie wiem nie potrzeba do cc??czy gin olał??
no i czekamy na dalsze wiadomosci od wizytujących

reklama
Do góry