reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Wróciłam z młodym z zajęć, w pół zgięta z bólu. Znow mnie boli brzuch. Jutro nie dam rady, ale pojutrze na 100% wciskam się na wizytę. Gin musi zobaczyc ta moją bliznę po cięciu, bo boli mnie jak jasny gwint. Z drugiej strony pocieszam się, że gdyby bylo z nia cos nie tak to bolalaby mnie caly czas, a ona mnie boli momentami, np popoludniami. I wtedy ani chodzić ani stać, chyba że zgieta w pół.

reklama
Magia przykro mi, że jednak się potwierdziło. Ale nie przejmuj się, jeśli istniałoby ryzyko, że maluszkowi coś się stanie to gin by nie ryzykował i natychmiast działał. Więc będzie dobrze.

Wisienka ja to wogóle tego badania nie miałam i mieć nie będę - tak to wszystko olewają w tej Irlandii :(

corin jak tylko momentami i z tego co piszesz to po całym dniu albo długim chodzeniu.. to chyba tak po wysiłku - pewnie biedna się naciąga i stąd ten ból...
a wrzuciłabyś ten link z książeczką przepisów na wątek o diecie do karmienia? bo tutaj za chwilę nam zniknie w gąszczu postów a to bardzo fajne informacje:-)

pippi nie o ten zna GBS z pipki;-)Moje wyniki pol odebrał i pisze, ze wyhodowano 1 drobnoustroja i jakas łacińska nazwa. Czyli chyba mam to paskudztwo:wściekła/y:No ale jeszcze nie miałam tego w łapie zeby sprawdzić
corin no idzże w koncu, ty powinnas w jednopaku jeszcze ze dwa tyg biegać

No moje drogie nie mówcie, ze tylko pipi miała jakiś posiew robiony, wyciągać te karteluszki
:-D
helodorka tobie wybaczam, ze nie masz...I nie martw się w Pl tez nie zawsze robili:tak:

Wisienka, masz na mysli posiew na paciorkowca? U mnie jest napisane:

Bakerie: normalna mikroflora
Grzyby: nie stwierdzono
Pierwotniaki: nie stwierdzono
nablonki: sr liczne
leukocyty: pojedyncze
BADANIE W HODOWLI:
Bakteriologicznej: normalna mikroflora
Mykologicznej: ujemne

wisienka mi jeszcze nie oddali wyniku
corin lepiej sprawdź to u gina, mnie też piecze blizna po operacji

Może niechcący moja mama mi pomaga, bo jak się wkurzyłam na nią w niedzielę rano to do dziś mam silne bóle podbrzusza jak na @. Może wyjdzie sam szybciutko i po kłopocie:-)

corin ja nie odczuwam za specjalnie blizny a mam niezły okaz i uważam że trzeba to sprawdzić . trzeba się wepchać do gina nie ma co .a u nas pada i pada :( cały dzień .
magia trzymam kciuki
wisienko ja też posiewu nie miałam .... nie wiem nie potrzeba do cc??czy gin olał??
no i czekamy na dalsze wiadomosci od wizytujących

reklama
Do góry