reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

ale cwana tu stresa puscila ze czop odszedl i poszla pranie wieszac hehe a my teraz jak na szpilkach bedziemy siedziec osz ty :)

Wisienko ja juz podczas tego pobytu mialam spakowany aparat i oczywiscie czysty i naladowany :)

reklama
Anulka jestem jestem
Marzenka no własnie często odchodzi w czasie porodu
A ja idą c do łazienki poczułam , ze zaraz zwymiotuję, bez mdłości po prostu wszystko ze mnie wyleciało co zjadłam od rana. :szok:I skąd mam wiedziec czy to przedporodowo czy to mój żołądek znów wariuje

em ko kochana nie martw się .najważniejsze że wszystko ok. nic na to nie poradzisz i płaczem nic nie zdziałasz. olać usg zaraz córcię będziesz miała przy sobie .tak mało czasu już zostało i tego musimy się trzymać. ;-)a mała niczego sobie waga :-Dgdyby coś go zaniepokoiło to robił by badanie długo :tak:
wisienko no wiesz taka informacja ......:-D:-D:-D:-Dnie wiem ile i jak z tym czopem :eek:oby szybko poszło nawet dziś ...czas na poród sn:-D może tel do gina ?

No wreszcie chwilka odpoczynku :-D:-D
wisieńka 3mam kciuki żeby to było to nie nakręcaj się tylko spokojnie.bo żeby nie było tak jak u Psoci tez miała galaretkę bruntaną a to nie był poród ;) w sumie Emilka ma jeszcze czas więc spokojnie wymioty nie zawsze są słonko przed porodem słuchaj sama swojego ciała a nie nas ;)

Wisienka, właśnie miałam napisać to samo, co Orchidea :) to ile czasu mija od odejścia czopa (czupu ?) do porodu to statystyka, jak średnia temparatura w szpitalu.... :) więc wywieszaj to pranie i zobaczymy, czy to już, czy jeszcze chwilka.....

tylko kiepsko, że wymioty wróciły..... a obniżył Ci się brzuszek, bo jak nadal masz zgagę, to chyba jeszcze nie.....

reklama
Do góry