reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

No pewnie jak już masz wyznaczoną datę to lepiej się jej trzymać a dotrwasz na pewno :* ;) odpoczywam daje radę ale mała szaleje teraz jak coś robię a nie jak leżę coś się małej gadzinie odmieniło :-D
Ale pogoda wieje pada ale jest czym oddychać :-D

reklama
ja tam się ciesze z tej pogody orchi, gorzej mnie martwi prognoza na początek lipca- wczoraj powiedzieli z epod koniec czerwca zaczną sie długoterminowe upały!!

Corin, Orchi, Kociatka, Sesti dzień dobry z rana :-)

Nie dałam rady nadrobić weekendowych rozmów...

U mnie weekend spkojonie, nadal dużo energii i tak cudownie nic mnie nie boli :-)
Dzisiaj, hmm za chwilę bo na 8-9 mam wizytę. Już nie mogę się doczekać. Ciekawa jestem ile kruszynka urosła i czy coś się zapowiada na spotkanie czy jeszcze czekamy.

Orchi, fajnie, nacieszysz się rodzicami, i widzę przygtowujesz prawdziwą ucztę :)

hej danuśka! w takim razie 3 mamy kciuki i czekamy na wieści. Ja natomiast na jutro mam zaplanowaną wizytę w szpitalu gdzie pracuje moja ginka- jadą zbadac teren:) i ktg zrobic

danusia daj znać szybko jak wrócisz co jak z dzidzią i czy rodzisz już czy nie :-D;-) echh kochana widzę się z nimi tak rzadko,że aż na samą mysl dostaję sił witalnych jakichś :-D a jeszcze jak pomyślę,że Dzień Ojca spędzę z tatą to aż mi sie łezka kręci :zawstydzona/y:
sestinka badaj teren badaj :-D ja ktg jeszcze ani razu nie miałam robionego :eek:

orchi ja też nie;)
uu kociatka to pobożne fakt - ponad dwa tyg wczesniej:) ale staraj się, tu padło sporo rad jak wystarac hihih

Hihihi my jakieś kurde inne czy co bo dużo dziewczyn miało już ktg kurde a ja nawet nie wiem jak moje skurcze czy to te co czuję czy nie te :-D
kociatka chodź do mnie mam troszkę roboty a i wieżowcu mieszkam więc tak na 10 i parter na piechotkę hihi :-D:tak:

Jak na moje oko to do porodu mam jeszcze duuużo czasu. Nie mam żadnych objawów, no chyba że się nie znam :-D

Moich mam na codzień i przez to pewnie nie doceniam , a chciałabym czasem tak zatęsknić. ;-)
Sesti, rozeznanie terenu to podstawa :-D

reklama
Do góry