reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

No pewnie jak już masz wyznaczoną datę to lepiej się jej trzymać a dotrwasz na pewno :* ;) odpoczywam daje radę ale mała szaleje teraz jak coś robię a nie jak leżę coś się małej gadzinie odmieniło :-D
Ale pogoda wieje pada ale jest czym oddychać :-D

reklama
ja tam się ciesze z tej pogody orchi, gorzej mnie martwi prognoza na początek lipca- wczoraj powiedzieli z epod koniec czerwca zaczną sie długoterminowe upały!!

Corin, Orchi, Kociatka, Sesti dzień dobry z rana :-)

Nie dałam rady nadrobić weekendowych rozmów...

U mnie weekend spkojonie, nadal dużo energii i tak cudownie nic mnie nie boli :-)
Dzisiaj, hmm za chwilę bo na 8-9 mam wizytę. Już nie mogę się doczekać. Ciekawa jestem ile kruszynka urosła i czy coś się zapowiada na spotkanie czy jeszcze czekamy.

Orchi, fajnie, nacieszysz się rodzicami, i widzę przygtowujesz prawdziwą ucztę :)

hej danuśka! w takim razie 3 mamy kciuki i czekamy na wieści. Ja natomiast na jutro mam zaplanowaną wizytę w szpitalu gdzie pracuje moja ginka- jadą zbadac teren:) i ktg zrobic

danusia daj znać szybko jak wrócisz co jak z dzidzią i czy rodzisz już czy nie :-D;-) echh kochana widzę się z nimi tak rzadko,że aż na samą mysl dostaję sił witalnych jakichś :-D a jeszcze jak pomyślę,że Dzień Ojca spędzę z tatą to aż mi sie łezka kręci :zawstydzona/y:
sestinka badaj teren badaj :-D ja ktg jeszcze ani razu nie miałam robionego :eek:

orchi ja też nie;)
uu kociatka to pobożne fakt - ponad dwa tyg wczesniej:) ale staraj się, tu padło sporo rad jak wystarac hihih

Hihihi my jakieś kurde inne czy co bo dużo dziewczyn miało już ktg kurde a ja nawet nie wiem jak moje skurcze czy to te co czuję czy nie te :-D
kociatka chodź do mnie mam troszkę roboty a i wieżowcu mieszkam więc tak na 10 i parter na piechotkę hihi :-D:tak:

Jak na moje oko to do porodu mam jeszcze duuużo czasu. Nie mam żadnych objawów, no chyba że się nie znam :-D

Moich mam na codzień i przez to pewnie nie doceniam , a chciałabym czasem tak zatęsknić. ;-)
Sesti, rozeznanie terenu to podstawa :-D

reklama
Do góry