reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
no to kociatka jeszcze jakies tance dołóż w przeddzień i po sprawie;) orchi ja skurcze ma na moje wyczucie rzecz jasna, mizerne. I powierdza to badanie ze wszystko nadal szczelne. Raz na dziec lekko brzuch się zepnie ot co

Ja mam takie spinania brzucha często aż się czerwona robię :-D ale nie bolą tak cholernie więc to chyba to kurde :confused: i te szpilki w kroku śmieję się mój,że mała mnie gryzie dziąsłami hahah aa tam przekonam się na porodówie jakie to skurcze TE odpowiednie są :-D widzisz a u mnie już małe rozwarcie jest jestem ciekawa tylko jak będzie postępowało :eek:

Qrcze dziewczyny, a ja sie dzisiaj obudzilam obolala od tych skurczy, brrrrrrrr. Ale czasem jest tak, ze skurcze mecza i nic, czasem zero objawow, a tu nagle...

Tance przewidziane na 2 lipca, jakby dziec zechcial posiedziec do tego czasu, Sesti

kociatka niemiłe uczucie wstac taka obolała kurde współczuję :(
Wy o tańcach a ja jak pomyślę,że w pitek mecz w Polsce to mnie skręca żeby to nie był ten tydzień ciąży co jest to bym z kocem na brzuchu tam siedziała i kibicowała :zawstydzona/y:
sestinka leż i pachnij kochana :-D póki relaks w ciszy możesz mieć jeszcze :-D

Dzień dobry ranne ptaszki i śpiochy..

Tutaj od rana już taka dyskusja..ho ho..ja dzisiaj wstawałam znacznie mniej razy, ale za to jak już, to za każdym razem wkładka do wymiany, tyle jakiejś brei było i calutka noc ze skurczami, nawet bolesnymi (drugi raz mnie tak wzięło), niestety nieregularnymi:-( no a teraz boli jak na okres.. niech to się w końcu wyklaruje, bo już nie daje rady..

wczoraj Paweł miał poważną rozmowę ze swoim synem:-) monolog raczej to był, ale mały wiercił się przy tym niesamowicie, więc może coś tam wziął sobie do siebie..heh, zobaczymy

a i wiecie - wczoraj jak się schyliłam usłyszałam takie "kliknięcie" w macicy, aż się bałam wstać, ale na szczęście to nic nie było - miałyście coś takiego?

pogoda dzisiaj deszczowa i zimno - nie przepadam ostatnio za upałami, ale żeby deszcz od razu..tego też nie chcę!:-D

corin, czyli możliwe, ze to ze stresu.. ja nieraz tak mam, że jak się posprzeczam z P, to od razu skurcze
sesti, zapraszam do siebie, my dzisiaj sypialnie reorganizujemy.. na pewno będzie co sprzątac:)

miłego dnia kochane

Witaj konwalianka,
ten klik to moze głowka się wpasowała nizej albo nic znaczącego:)reorganizujcie- ja swoja zreorganizowałam i mam dosc hehe

reklama
sestinka ja się smiałam do mojego ostatnio,że przez zgagę jak kobyłka będę spała na stojąco :-D
konwalianka :*:*:* kurcze no też cholerka już by Cie mogło chwycić i malutki by mógł byc z Wami a tak czekasz i czekasz na te skurcze cholerka :baffled: kliknięcia nie miałam :-D ale ktoś coś pisał,że twedy sie w miednicy układa bobasek jak dobrxze pamiętam i nic nie pokręciłam chociaż znając mnie to może i śniło mi się to :-D:zawstydzona/y:
Ok lecę kapac się ,zakupy i robotka czeka przy garach :-D buziamm do później laseczki kochane

Do góry