reklama
konwalianka
Mały bąbelek
właśnie Gosia, opowiadaj.. kiedy już nabierzesz dystansu do porodu, to zachęcam do opisania tego wydarzenia.. wszystkiego dobrego dla Was..
Corin jak tam sytuacja wygląda?
ja już mykam.. kolorowych bąbelki
Corin jak tam sytuacja wygląda?
ja już mykam.. kolorowych bąbelki
dodi_misia
Fanka BB :)
Znalazlam sposob na herbatkę z liści malin...dodałam sobie liść mięty suszonej i jest spoko
Ide sobie poczytać jakieś opowieści porodowe, bo juz nie moge sie doczekać haha
Ide sobie poczytać jakieś opowieści porodowe, bo juz nie moge sie doczekać haha
Corin
Mama Trójki :)
Melduje ze jestem nadal w dwupaku. Noc byla dluga, skurcze mialam do ok. 2.00 ale w koncu zaczely sie wyciszac.
Milego dnia
Milego dnia
Doberek laseczki hoho dopiero nadrobiłam niedzielę jeszcze troszkę mam lekturki haha
sis Dawidek :*:*:*:* dzięki za info kochana a Dzień Misia super sprawa.. u mnie też tylko weekend zostaje na tulenie itc...
malamonis gratki kochana ,że dałaś radę i podyplomówka zrobiona :*
magia nie martw się musi być dobrze ten konflikt to może jakaś pomyłka w badaniach &&&&&
mailuj hihi upić dziewczyny dobra rzecz ale pewnie śmiesznie gadały po pijaku
maqnio noo te ściskania i kłucia mam tylko ale takie dziwne jakby mi ktoś w krok wkładał szpilek miliony jednak nie jest to dla mnie bolesne żeby wiesz ..... a tych na miesiączkę w ogóle nie mam
Corin OLEJ teściową a mężowi przejdzie,może ma tak jak mój napady leku przedporodowego ;-) wczoraj stwierdził,że chce mi ból porodowy zabrać żebym się bardzo nie męczyła ... mam nadzieję,że ból brzucha minął kochana :*:*:* a sen ,że urodziłam hahah dobre ciekawe czy loczki będą jak podrośnie haha czy po tatusiu druciki będa hahah
dodi kurde faktycznie masz mało czasu a tutaj małej się nie spieszy hihi
Nie pamietam już co i której miałam odpisać więc buyziam wszystkie mocnoooooooooo i maluszki też buziam i tulam :*:*:*:*:*:*
sis Dawidek :*:*:*:* dzięki za info kochana a Dzień Misia super sprawa.. u mnie też tylko weekend zostaje na tulenie itc...
malamonis gratki kochana ,że dałaś radę i podyplomówka zrobiona :*
magia nie martw się musi być dobrze ten konflikt to może jakaś pomyłka w badaniach &&&&&
mailuj hihi upić dziewczyny dobra rzecz ale pewnie śmiesznie gadały po pijaku
maqnio noo te ściskania i kłucia mam tylko ale takie dziwne jakby mi ktoś w krok wkładał szpilek miliony jednak nie jest to dla mnie bolesne żeby wiesz ..... a tych na miesiączkę w ogóle nie mam
Corin OLEJ teściową a mężowi przejdzie,może ma tak jak mój napady leku przedporodowego ;-) wczoraj stwierdził,że chce mi ból porodowy zabrać żebym się bardzo nie męczyła ... mam nadzieję,że ból brzucha minął kochana :*:*:* a sen ,że urodziłam hahah dobre ciekawe czy loczki będą jak podrośnie haha czy po tatusiu druciki będa hahah
dodi kurde faktycznie masz mało czasu a tutaj małej się nie spieszy hihi
Nie pamietam już co i której miałam odpisać więc buyziam wszystkie mocnoooooooooo i maluszki też buziam i tulam :*:*:*:*:*:*
Ostatnia edycja:
sestina
dzien doberek, z kawka w reku czytam wstecz na poczatek, buziaki
Corin dzięki Bogu w dwupaczku- kolejny dzionek na korzyśc Ewuni
Orchi widze zrana energia rozpiera mnie w sumie tez
Poczytałam o połogu czerwcówek, głownie po cc mnie interesuje... mozna kilka rad dla siebie znalezc
Corin dzięki Bogu w dwupaczku- kolejny dzionek na korzyśc Ewuni
Orchi widze zrana energia rozpiera mnie w sumie tez
Poczytałam o połogu czerwcówek, głownie po cc mnie interesuje... mozna kilka rad dla siebie znalezc
Ostatnia edycja:
kociatka
Czesc dziewczynki
Corin, dzieki za dobre wiesci! Mam nadzieje, ze juz wiecej nikt Cie na taki stres nie narazi. Odpoczywaj
Hello Orchi, Sestinka
Skonczyl mi sie lek, ktory lekarz dal w Lux. W zamian dostalam Cordafen, ale 3 razy slabsza dawke. Skurczybykow od razu wiecej
Milego dnia
Corin, dzieki za dobre wiesci! Mam nadzieje, ze juz wiecej nikt Cie na taki stres nie narazi. Odpoczywaj
Hello Orchi, Sestinka
Skonczyl mi sie lek, ktory lekarz dal w Lux. W zamian dostalam Cordafen, ale 3 razy slabsza dawke. Skurczybykow od razu wiecej
Milego dnia
sestinka nio powera mam od soboty już dziś muszę zakupki porobić bo od środy rodzice przyjeżdżają już nie mogę się doczekać a galaretę mam robić indyczą sałatki itd... więc te dni mi się szykują "robocze"
No ja o cc nie czytam chyba,że Bozia coś zmieni czego bym bardzoooo nie chciała .... mega się nastawiłam na Sn i obym taki poród miała ;-)
No ja o cc nie czytam chyba,że Bozia coś zmieni czego bym bardzoooo nie chciała .... mega się nastawiłam na Sn i obym taki poród miała ;-)
reklama