reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dziewczyny powiedzcie jak daleko macie do szpitali, w których rodzicie?
bo ja bardzo chciałabym rodzić w szpitalu oddalonym ode mnie o ponad 90 km i nie wiem czy to nie jest zbytnie ryzyko. Oczywiście jeżeli wody bedą zielonkawe albo skurcze co 5 min to już nie wchodzi w grę.

reklama
Corin, Wisienka - coz.... wspolczuje po prostu, nie znosze takiego zachowania. Na szczescie moja tesciowa ma wyjatkowa klase:-)

Nil, no nie wiem........ My mamy 15 km i malz sie martwi. Z tym, ze on martwi sie o korki, bo to jest przez miasto.

Widzialam sie dzisiaj z polozna i baaardzo mi sie spodobala. Energiczna, zyczliwa kobietka, 25 lat pracuje w zawodzie. Specjalizuje sie w porodach w wodzie. To spotkanie dodatkowo mnie uspokoilo. Teraz tylko urodzic:-D

wydrussiu mogłabyś pieszo iść:-D
a ja już nie wiem mam wątpliwości
kociatka spokojnie 15 km to niewiele a mozna mieć jeszcze nadzieje, że to bedzie noc i brak korków.

Ostatnia edycja:
reklama
Mi dojazd zająłby jakieś 60-90 min droga jest dobra, także prawie jak Tobie konwalianko w najgorszym wypadku bo życzę Ci oczywiście braku korków.
Wydrussiu mam po drodze jeszcze 4 szpitale także w razie co zawsze można skręcić

Do góry