reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
No stresować tymi tekstami o adopcji się nie będę (ewentualnie mama) ale powaliło mnie to....
No a ja już spakowana do szpitala, i jutro rano się tam melduję. Mam nadzieję, że mężowi uda się wolne załatwić jak już będzie wiadomo kiedy i o której cc... Ale jakoś nie dociera do mnie, że w przyszły weekend to nawet mogę być już z małą w domku... aaaaaaaa... :)
Maqnio a elżbietka miała planowane cc?

Ostatnia edycja:
NiL, ja mam 8,5 km;)

Kurcze, dziewczyny, jakieś białe, kaszkowate upławy mi się przyplątały, wrrr... :(

Cudnie, że mamy kolejnego maluszka!

Basieniak, trzymam za Ciebie mocno kciuki! :)

Ostatnia edycja:
no to Ela wzięła nas z zaskoczenia.. czyli dziewczynki przodują.. czyżby teraz czas na chłopca?
NIl - ja to mam nadzieję, ze weźmie mnie w nocy, więc korków nie ma.. no chyba że kolo 11-12 to też nie ma tragedii, po 16 nie mam co wyjeżdżać nawet, więc chyba zostanie mi w domu rodzić :-D

no i mamy kolejną dziewuszkę.... :)

oj Basieniak to już jutro.... :) super! tylko obowiązkowo dawaj znać, bo tu ciotki z bb nóżkami przebiejrają niecierpliwie.... :)

co do tych dojazdów to podobno we Włoszech jest taki zwyczaj, że jak jest taka sytuacja nazdwyczajna, kiedy nie możesz stać w korkach to się wywiesza za okno jakąś białą szmatkę i traktują Cię, jak karetkę - ale patrząc po 'warszawskich' kierowcach to i tak to by nie pomogło, a było wykorzystywane kompletnie bez uzasadnienia.....

Ostatnia edycja:
No jutro mam się zameldować na patologii, ale lekarz mówił, że może już we wtorek, no myślę że środa to max bo onie będzie chciał dłużej czekać, żeby się samo nie zaczęło. Jakiś sposób na info na pewno znajdę;)

reklama
ja też CI zazdroszczę basieniak.. swoją drogą, to zazdroszczę wszystkim, które wiedzą kiedy i czekają na cc.. a my.. biedne co czekają na sygnał od dzieciaków.. jak na szpilkach siedzimy :-)

no właśnie chyba jeszcze żadne dzieciątko nie urodziło się sn?

Do góry