reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
Jejku, jak fajnie, kolejna dziewuszka super!!
Corin, ja tam bym mężowi jeszcze cos mocniejszego dolewała, niech sie uchla, to on będzie zdychał jutro a nie ty odchoruje na pewno, a ty będziesz miała satysfakcję i będziesz go wtedy dręczyć haha, a teściówce tez polej
Corin, ja tam bym mężowi jeszcze cos mocniejszego dolewała, niech sie uchla, to on będzie zdychał jutro a nie ty odchoruje na pewno, a ty będziesz miała satysfakcję i będziesz go wtedy dręczyć haha, a teściówce tez polej
NiL
basieniak ja również &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
idę sobie mus z truskawek robić
buziak
idę sobie mus z truskawek robić
buziak
kociatka
Gratulacje dla Elzbietki i Majuni!!!!
Qrcze, co sie dzieje, dziewczyny??? 5 dzieciaczkow, w tym 4 przez cc. Jedno malenstwo wyszlo naturalnie jako wczesniaczek. Pewnie dlatego, ze cesarki planowane wczesniej?
Basieniak, kciukasy!!!!!!!!!!!!!!
Qrcze, co sie dzieje, dziewczyny??? 5 dzieciaczkow, w tym 4 przez cc. Jedno malenstwo wyszlo naturalnie jako wczesniaczek. Pewnie dlatego, ze cesarki planowane wczesniej?
Basieniak, kciukasy!!!!!!!!!!!!!!
No a ja większość ciąży szykowałąm się na SN więc jak się dowiedziałam, że nie ma szans i nigdy się nie przekonam co to znaczy tylko już cc mi zostaje to się trochę podłamałąm, no ale już się oswoiłąm z tą myślą... Co innego mogłam zrobić
kociatka
Jak nie ma wyboru, to nie ma wyboru - nie ma co sie tym stresowac Kochana
Corin
Mama Trójki :)
Dziewczyny, musze spakować się na 100% do szpitala, bo nie wiem co sie bedzie dzialo w nocy. Mam nadzieje ze mi przejdzie ale mam bardzo bolace skurcze
Mam do was pytanie. Chce zabrac ze soba laktator. Dostalam uzywany. Myslicie ze wystarczy go porzadnie wymyc i wyparzyc? Czy lepiej jakis sterylizator albo jakos inaczej. W sumie wiekszosc elementow jest nowa, ale ta uszczelka ktora dotyka bezposrednio piersi jest używana (nie mam innej). Odpowiedzcie, prosze.
Mam do was pytanie. Chce zabrac ze soba laktator. Dostalam uzywany. Myslicie ze wystarczy go porzadnie wymyc i wyparzyc? Czy lepiej jakis sterylizator albo jakos inaczej. W sumie wiekszosc elementow jest nowa, ale ta uszczelka ktora dotyka bezposrednio piersi jest używana (nie mam innej). Odpowiedzcie, prosze.
konwalianka
Mały bąbelek
a to mała beetki sn się urodziła? jakoś mi to umknęło..
corin, wydaje mi się ze wystarczy wyparzyć.. podobno w mikrofali też można.. może ze stresu Cie tak wzięło? mąż już się opamiętał?
corin, wydaje mi się ze wystarczy wyparzyć.. podobno w mikrofali też można.. może ze stresu Cie tak wzięło? mąż już się opamiętał?
reklama
kociatka
Corin, dzis polozna mowila mi, zeby NIE brac laktatora. Trzymamy za Ciebie kciuki, daj znac!!
Sciskam
Tak zrozumialam, ze SN Konwalianko. Ale nie mam 100% pewnosci
Sciskam
Tak zrozumialam, ze SN Konwalianko. Ale nie mam 100% pewnosci