reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Jak Eli pomogły weselne harce, to ja od 27 czerwca zacznę w domu odstawiać balet, hehe;)

Konwalianko, masz rację, my jesteśmy zdane wyłącznie na decyzję naszych maleństw;)

reklama
Jejku, jak fajnie, kolejna dziewuszka:):) super!!

Corin, ja tam bym mężowi jeszcze cos mocniejszego dolewała, niech sie uchla, to on będzie zdychał jutro a nie ty:) odchoruje na pewno, a ty będziesz miała satysfakcję i będziesz go wtedy dręczyć haha, a teściówce tez polej :-D

Gratulacje dla Elzbietki i Majuni!!!!

Qrcze, co sie dzieje, dziewczyny??? 5 dzieciaczkow, w tym 4 przez cc. Jedno malenstwo wyszlo naturalnie jako wczesniaczek. Pewnie dlatego, ze cesarki planowane wczesniej?

Basieniak, kciukasy!!!!!!!!!!!!!!

No a ja większość ciąży szykowałąm się na SN więc jak się dowiedziałam, że nie ma szans i nigdy się nie przekonam co to znaczy tylko już cc mi zostaje to się trochę podłamałąm, no ale już się oswoiłąm z tą myślą... Co innego mogłam zrobić;)

Dziewczyny, musze spakować się na 100% do szpitala, bo nie wiem co sie bedzie dzialo w nocy. Mam nadzieje ze mi przejdzie ale mam bardzo bolace skurcze

Mam do was pytanie. Chce zabrac ze soba laktator. Dostalam uzywany. Myslicie ze wystarczy go porzadnie wymyc i wyparzyc? Czy lepiej jakis sterylizator albo jakos inaczej. W sumie wiekszosc elementow jest nowa, ale ta uszczelka ktora dotyka bezposrednio piersi jest używana (nie mam innej). Odpowiedzcie, prosze.

a to mała beetki sn się urodziła? jakoś mi to umknęło..
corin, wydaje mi się ze wystarczy wyparzyć.. podobno w mikrofali też można.. może ze stresu Cie tak wzięło? mąż już się opamiętał?

reklama
Do góry