reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

mimi nie w kolko tylko napaknelam dopiero co przeciez nie pisze o tym cale popoludnie wiec o co halo??

A czasu jak narazie mam za nadto bo przeciez dziecko jeszcze w brzuchu:D

reklama
anulka mimo tego ze swojego dziecka jeszcze nie mam, ale opiekuje sie 4 miesiecznym maluchem szwagierki (zaznaczam 4 miesiecznym) i nie mam chwili wytchnienia, a jesli ja mam to wtedy sie nim tesciowa zajmuje, to gwarantuje ci ze po porodzie siedziec nad uaktualnieniem listy nie bedziesz. Poza tym zobaczysz jak sie mniejszy liczba ludzi po jakims czasie, to juz nie bedzie siedzenie calymi dniami na BB, pozniej zaczynaja sie obowiazki (no chyba ze ich miec nie bedziesz w co watpie)
i mowie: JA SIE KLOCIC NIE CHCE i nie zamierzam, mowie jakie jest moje zdanie. Wczesniej pisalas ze fajnie ze twoje posty wywolaly smiech, przynajmniej jest wesolo a teraz piszesz ze juz nie bedziesz sie udzielac na forum bo sie z ciebie smiejemy, wiec cos tu jest nie tak...

A ja dalej nie kumam o co chodzi :-) chyba mi mały na jakieś nerwy myślowe uciska.

Jeśli chodzi o lekarza, to też bym chciała żeby mój był (bo akurat cholera tego dnia musi urlop zaczynać) bo jakoś tak bym się pewniej czuła. Mój ginek to taki dziadzia, 2 lata do emerytury ale jak go widzę to normalnie się rozczulam taki jest kochany ;-) ale ciąża nie sługa, jak przyjdzie czas to dawaj... U nas lekarz tez tylko zagląda (chyba bo ostatnio jak bylam to jakaś lasia chyba rodzila i tam do niej kukał co jakiś czas) ale za raczkę trzymają położne. Moją koleżankę nawet połozna po kolanku całowała :-D jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić, że mnie tu wszystko rozrywa, boli itp a ona mi tu z buziakami, lepiej zeby z tego kolanka nie dostala jak skurcz przyjdzie ;-) ale może ten lekarz u Anulki miał lepszy dzień i się "zaangażował" psychicznie :-) oby moj dzidzia tak angazował to cały poród bede się śmiać :-D

zalezy w jaki sposob ktos odbiera moje posty w rozny sposob moga byc napisane (widocznie inaczej odebralas go niz ja czulam piszac go)... ja moge juz nie miec czasu na uczestnictwo na forum po co siedziec i rozsmieszac ludzi co nie ?? a nie jestem pusta slodka idiotka...

mimi widocznie 30 jest bardziej inteligentna...

dobranoc...jakos odechcialo mi sie uczestniczyc w tym forum... powodzenia w rozpakowywaniu sie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Skoro nie tylko ja odbieram Twoje posty w taki sposób to cos w tym jest.Czy ktoś jest słodką idiotką nie mnie oceniać,ja sobie cio najwyżej mogę pomysleć i zachować dla siebie

Mam wrażenie, że tu nieważny jest temat dyskusji, bo może i lekarz nie siedzi przy pacjentce cały czas. Ale Ty Mimi jakoś tak znienacka nieprzyjemnie atakujesz, tropisz bezsensy i może komuś zwyczajnie nieprzyjemnie się zrobić.
Mi przeszło po naszym spięciu. Było minęło. Ale fakt - atmosfera staje się czasem napięta, a szkoda.

dobra ja juz sie wypowiedzialam, napisalam to co chcialam, anula napisala to co myslala i chciala, mimi tez i wydruska. Kazda pozostaje z wlasna opinia i myslami i interpretuje sobie posty na swoj sposob. Nikt nikogo nie nazwal spodka idiotka, sama to napisalas wiec skoro masz o sobie takie myslenie... Ja nawet tak nigdy nie pomyslalam a co dopiero napisac publicznie :no:
wiec wydaje mi sie ze sobie za duzo do glowy nabijasz anulka, daj na luz, przyjmij niektore nasze posty bardziej pozytywnie i wtedy sie to tak nie bedzie konczyc bo im bardziej probujesz sie wyplatac z tego co napisalas, tym bardziej sie rozgrzebuje niepotrzebnie temat na czynniki pierwsze..

magia kochana, na prawde nikt nikogo nie chce atakowac, po prostu anulka bierze to w taki sposob i cofa sie do rzeczy ktore w ogole wczesniej nie byly pod uwage jak np: wystapienie o stanowisko moderatora. W ogole nikt o tym nie wspomnial a zaczal sie temat na nowo...

Magia nie rób ze mnie winnej,nie tylko ja wyraziłam swoją opinię bo i Wydrusia i Emka także.Po prostu niektóre posty wywołują u mnie smiech.Tyle.Nikogo nie atakuję.

reklama
Może rzeczywiście każda z nas jest inna i tu tkwi sedno sprawy. Ale czasem mam takie odczucie, że niektórym robi się niemiło. Może chodzi o formę wypowiedzi?

Do góry