reklama
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
to sobie humorek poprawiłam nie ma co :-) uciekam do łóżeczka :-) nie drukujcie dużo:* do rana :* buzi w brzusio :*
dodi_misia
Fanka BB :)
Ja tez uciekam.. do jutra kulki
A
Anulka198424
Gość
widze ze teraz jestem inaczej spostrzegana bo co?? zaproponowalam prowadzenie czystej listy rozpakowanych czy moderatora ?? inni pisza o probach wywolania porodu a ja jak napisalam to smiech sory ale to forum robi sie coraz dziwniejsze... nie ma sensu chyba tu juz siedziec... kazdy mial miec prawo wypowiedzi hahaha
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
teraz sklepy muszą zrobić zapas superglue Anulka tu nie chodzi o to ale jakiś dziwny ten Wasz szpital i w ogóle... Oj tam idę może mi się coś przyśni sensownego
Ostatnia edycja:
A
Anulka198424
Gość
wydrussia jesli to takie smieszne czy dziwne wole sie nie udzielac po co smieszyc jak u was jest inaczej ja napisalam co widzialam i co mowila laska tyle...
wiedzialam ze gin czasem wpadnie i zerknie czy ok a polozna porod prowadzi ale tu akurat inaczej bylo wypowiedzialam sie i tyle... nie pisalam ze lekarz calowal ja po czole i wogole ale byl przy porodzie caly czas bo stalysmy na korytarzu....
Mimi sliny prawie nie mam hehe
wiedzialam ze gin czasem wpadnie i zerknie czy ok a polozna porod prowadzi ale tu akurat inaczej bylo wypowiedzialam sie i tyle... nie pisalam ze lekarz calowal ja po czole i wogole ale byl przy porodzie caly czas bo stalysmy na korytarzu....
Mimi sliny prawie nie mam hehe
reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
Anulka, nie denerwuj sie nic mozna mówić, co sie chce i nie reagowac na zaczepki i broń boziu nie uciekaj od nas kochana... dziewczyny na pewno nie pisza tego złośliwie
Ja tam nie mieszkam w twoim mieście i nie wiem jakie tam panuja zwyczaje w szpitalu, więc sie nie wypowiadam ja czegoś nie wiem... buziam i nie denerwować się tu ARBUZY!!
Mimi, przecież Anulka pisze tylko to co widziala na własne oczy i slyszala więc nie widze w tym nic zlego.. nie bedzimy rodzic w tym szpitalu więc sie nie dowiemy
U nas też lekarz przychodzi co jakis czas sprawdzac czy ok.. a tak to połozne sa przy porodzie
Ja tam nie mieszkam w twoim mieście i nie wiem jakie tam panuja zwyczaje w szpitalu, więc sie nie wypowiadam ja czegoś nie wiem... buziam i nie denerwować się tu ARBUZY!!
Mimi, przecież Anulka pisze tylko to co widziala na własne oczy i slyszala więc nie widze w tym nic zlego.. nie bedzimy rodzic w tym szpitalu więc sie nie dowiemy
U nas też lekarz przychodzi co jakis czas sprawdzac czy ok.. a tak to połozne sa przy porodzie
Ostatnia edycja: