anulka tu w ogole nie chodzi o te watki ktore pozakladalas ani o zaoferowanie sie 2 tyg przed swoim porodem o stanowisko moderatora tylko o bierzace posty. 4 osoby niedowierzaja w to ze u was jest lekarz przy porodzie jesli nie ma komplikacji, 2 dziewczyny z polski, jedna z hiszpanii i jedna z innego kraju (bo wszedzie jest tak samo) a ty sie upierasz ze u was jest lekarz bo ma malo porodow i sie nudzi i dba o pacjentki. Nawet najlepszy lekarz nie siedzi przy porodzie z nudow czy z troski... i nie chce sie tu klocic czy przekomarzac, tym bardziej wysmiewac choc sytuacja jak najbardziej zabawna byla skoro sie wszystkie usmialy (zeby nie bylo ze ja podla jestem) ale te posty ktore piszesz czasami nietrzymaja sie kupy...
reklama
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Em_ka popieram post :-)
dodi_misia
Fanka BB :)
Ogarnąc mnie sie tu i nie kłocic :-)
Moj małż dziś do mnie pisze, że mam po niego na lotnisko przyjechać za tydzień (55km) no chyba oszalał, po mieście to ja jeżdze jeszcze, ale sama się wybrać tak dalej to mam stracha niech sobie autobusem przyjedzie hehe
Moj małż dziś do mnie pisze, że mam po niego na lotnisko przyjechać za tydzień (55km) no chyba oszalał, po mieście to ja jeżdze jeszcze, ale sama się wybrać tak dalej to mam stracha niech sobie autobusem przyjedzie hehe
A
Anulka198424
Gość
wiec nie bede sie wypowiadac jesli moje posty sa smieszne... wy wiecie swoje a moje oczy widzialy swoje i niech tak zostanie... a to ze dwa tyg przed porodem to co??zaoferowalam sie bo holedorka tez pewnego dnia urodzi a czas usiasc napewno sie znajdzie nie stoisz nad lozeczkiem 24/24h...
co do listy to jesli wolicie na 10 stronach szukac osob a nie na jednym poscie to wasz wybor ja chcialam zrobic to ladnie jak inni maja... byly negatywne wypowiedzi wiec poprosilam holedorke o zlikwidowanie ich krotki temat nie bylo sprawy i tyle...
co do listy to jesli wolicie na 10 stronach szukac osob a nie na jednym poscie to wasz wybor ja chcialam zrobic to ladnie jak inni maja... byly negatywne wypowiedzi wiec poprosilam holedorke o zlikwidowanie ich krotki temat nie bylo sprawy i tyle...
mimi to az sie boje co sie ze mna po 30-stce zrobi
wydrus i wszystko jasssssssne :-)
mysle ze juz wszystkie zdania wymienione i zaznaczam ze sie nie klocimy tylko wymieniamy opinie na dany temat skoro ktos go juz zaczal, wolnosc slowa musi byc ^^
wydrus i wszystko jasssssssne :-)
mysle ze juz wszystkie zdania wymienione i zaznaczam ze sie nie klocimy tylko wymieniamy opinie na dany temat skoro ktos go juz zaczal, wolnosc slowa musi byc ^^
Ostatnia edycja:
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Anulka ale ja nadal nie rozumiem o co Ci chodzi z tym moderatorem bo moim zdaniem to nie ma nic wspólnego ale ok...
A
Anulka198424
Gość
wydrussia temat zakonczony...nie zamierzam go poglebiac...
byla propozycja nie zostala przyjeta i koniec... chodzilo o opinie i podjecie decyzji... wiekszosc byla na nie i tak tez zostalo...
byla propozycja nie zostala przyjeta i koniec... chodzilo o opinie i podjecie decyzji... wiekszosc byla na nie i tak tez zostalo...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
To dobrze
Wiec moge spokojnie iśc spać, ale chyba najpierw coś zjem..
Dobrej nocki!!
Wiec moge spokojnie iśc spać, ale chyba najpierw coś zjem..
Dobrej nocki!!