reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Wy się martwicie czy za dużo czy za mało..a ja nawet nie wiem.. bo na moim usg nie ma żadnej informacji na ten temat ani lekarz nic nie mówił i teraz to chyba ja powinnam się zestresować.. ostatnią taką informację mam z 20 tygodnia :szok:

EE tam,ja poczekam na kolejne usg pewnie w przyszłym tyg.i ktg i wtedy się okaże co i jak.Ciekawe czy synuś się obróci główką w dół?no zobaczymy

Gdzieś znalazłam normę: AFI 5-20 uznaje się za prawidłowe. Jak to dobrze, że Staś nie będzie kolosem, uff:-) Teraz to wierzę, że jakoś go wypchnę;-)

magia supcio ze wszystko ok, ja przebieram nogami za ta moja poniedzialkowa wizyte na usg, az sie trzese zeby mala byla ulozona glowka w dol, choc wydaje mi sie ze wlasnie tak jest ulozona, stosowalam te cwiczenia, moze pomoglo :-D
a Stasiek juz duzy chopak, gotowy do ladowania :-D

emeczko trzymam kciuki za Wasze usg. A u nas tak jak czułam - na dole główka, po prawej stronie plecki, na górze pupcia, a po lewej kopiące nóżki:-)
Na usg oczywiście nie było widać buźki, a lekarz w pewnym momencie robi zbliżenie czegoś wyraźnego na 3D. Ja mówię: "Chyba buźkę widzę". A lekarz: "Wręcz przeciwnie, to dupka":-D

reklama
Do góry