reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
No wlasnie mnei to dziwi...
jedna co lezala z nami mowila ze kolezanka miala oplacony kiedys porod rodzinny a lekrza nie pozwolil mezowi wejsc bo zona bedzie sie stresowac i wes jak nie trafie na swojego gina a inny nie pozwoli to sie rozczaruje musze sie wywiedziec no ale nie wiem czy wogole planowac bo jak z moim dzis rozmawialam to moze jeszcze 3-4 tyg bedzie tam siedzial i dopiero wroci...

emeczka na bank się mała obróciła nic się nie martw :*:*:*:*
Corin skoro takie częste masz skurcze może podjedź na IP dla spokojności kochana :*:*:*
Anulka duzo o tym piszą i mówią za płacenie rodzinnego ale możesz wziąć rachunek i później Ci mają prawo oddać za poród je.sli w takowym szpitalu jest płatne bynajmniej tak moja sis miała,bo u mnie bezpłatny jest od marca tego roku

musze dowiedziec sie na wizycie co i jak... warto zapytac...

kociatka to jest tylko ze slyszenia od osoby ktora lezala ze mna na sali... przeciez to jest tylko i wylacznie nasz wybor... mam nadzieje ze to bujda tylko;)

dobranoc dwupaczki :)do juterka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej kulki:) Widzę, żadna się nie kwapi żeby urodzić hehe..

Corin, i jak tam? przeszły skurcze?...ja to sie martwię, bo nawet nie mam zanych "przepowiadaczy" więc chyba na porod sie nie zanosi jeszcze heh

idę poczytac:)

Hej dziewczyny. Po tym cholernym osłabieniu dostałam dzis mega energii i nie mogę się opanować. Nic tylko bym sprzatała, układała, szykowała. I nie czuję zmęczenia. Nic tylko instynkt gniazda. :-DWysprzatałam nawet szafki w kuchni.............:-DMam nadzieję na takie samopoczucie do porodu. Nawet nie miałam zgagi a apetycik całkiem dobry:-D
Nawet ciuszki na wyjście stoją juz przyszykowane. 3 zestawy na 3 różne pogody:-D

Była u mnie sister i powiesiła mi firanki. Okna błyszczą, wszystko wyprane i wyprasowane, Maciek przyszykowany na obóz. Jak sobie zdaję sprawę jakim ja byłam dziś wulkanem to mi się śmiac chce.:-D
Teraz idę juz spać a jutro juz tylko odpoczywam.... Chociaż zawsze mogę fugi polecieć szczoteczką do zębów i sodą:-D

Wisienka, ja szafki w kuchni sprzątalam jakies 2 tyg temu:) widać marny wyznacznik porodu haha:):)

Ja dziś mialam za to osłabienie zapału heh..nic mi się nie chcialo, najlepiej bym spała cały dzień...

Uciekam spać, bo ziewam i ziewam.. dobrej nocki

Ostatnia edycja:
Hej babulce. Wczoraj wzielam kapiel, pokulalam sie nieco po chalupie i skurcze jakby przeszly.

Nocke przespalam choc budzilam sie co jakis czas po czym odpadalam.
Rano obudzil mnie maz bo sie wystraszyl, podobno strasznie stekalam, araz po przebudzeniu czulam jeszcze bol skurczu (wiec musialo mnie bolec a nie umialam sie obudzic)
Nie spie 20 min i wlasnie zaczyna mi sie drugi skurcz.

Krocze rwie mnie nadal ( po nocy zawsze byla ulga, dopiero wieczorem wracalo)

Obserwacja trwa nadal, jak sie tendencja utrzyma to lapie torbe i gnam na ip. Moj gin ma dzis dyzur.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry brzuszki i maluszki :*:*:* No i ja pospałam już słoneczko wstało świeże powietrze to jest to bo w nocy taki zaduch ,że nie ma czym oddychać ...
dodi może jak Cię złapie to "ino raz" :-D
wisieńka i obyś tak się czuła już aż do rozwiązania :*:*:*:**:* czego życzę z serducha całego
Corin informuj nas co i jak i uważaj na siebie !!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry