reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
hej,
ja także gratuluję dobrych wieści z wizyt
maqnio coz oni za panikę siali jak ty masz afi ok? mi ginka mówiła ze tez mam nadal sporo ale nic nie niepokoiło jej
a ja popołudnie spędziłam na lodach z koleżanką także ciężarówką takze było o czym nawijać;) Zaopatrzyłam się tez w książke na temat pierwszego roku zycia dziecka i nad nią po południu usnęałm budzac sie o 7:)

magia, sestina no i same widzicie Kochane, co lekarz to inne zdanie i jak tu sie nie wkurzyc na tych konowałów, ja juz sama jestem teraz glupia, bo mnie tak postraszyli, ze szkoda gadac. idioci i tyle. brak slow. tak sobie mysle, ze chyba przy nastepnej ciazy zmienie gina, bo albo wyladuje pzez tego pajaca w wariatkowie albo go stłukę. :)

Wszystkim gratuluję udanych wizyt! Piszę ogólnie, bo nie chciałabym o żadnej zapomnieć..... :)

ja sie po południu przespałam, a niedawno zjedliśmy obiad - omlet ze szparagami.... pycha! Co prawda w trakcie robienia oparzyłam sie w brzuch o kuchenkę - jakoś kompletnie zatraciłam poczucie swoich wymiarów.... :)

sprawczyni wczorajszej stłuczki mojego męża wzięła na siebie koszty - prawie 4 tys pln...... ale jakbyśmy to mieli pokryć z własnego AC to znikłyby nam zniżki i za samochód pewnie musielibyśmy płacic coś ok. tej kwoty..... ale rocznie, a nie jednorazowo....

jakiś niecierpliwiec straszny sie ze mnie zrobił, ale to pewnie normalne pod koniec ciąży.... :)

balkan no i dobrze, ze tak sie stało, macie przynajmiej troszke kasiorki w kieszeni a i kobita przyzwoita, ze wzieła wszystko na siebie, wkoncu to była jej wina. ja tez zatraciłam sie w swoich wymiarach, i jakos tak nie mam wyczucia odległosci przez brzucho, co rusz zachaczam(jak to sie pisze??) nim jak otwieram drzwi bo zapominam cofnac sie do tylu:)

Moniś nie denerwuj się tak,szkoda zdrowia,lekarze to lekarze,postawisz 10 i będzie 10 innych diagnoz,normalka.Ja to mam stracha przy moim AFI 9,jeszcze lekarz przezywa,że mało ,TY spokojnie możesz spać.

reklama
Do góry