reklama
sestina
Fanka BB :)
hej,
ja także gratuluję dobrych wieści z wizyt
maqnio coz oni za panikę siali jak ty masz afi ok? mi ginka mówiła ze tez mam nadal sporo ale nic nie niepokoiło jej
a ja popołudnie spędziłam na lodach z koleżanką także ciężarówką takze było o czym nawijać Zaopatrzyłam się tez w książke na temat pierwszego roku zycia dziecka i nad nią po południu usnęałm budzac sie o 7
ja także gratuluję dobrych wieści z wizyt
maqnio coz oni za panikę siali jak ty masz afi ok? mi ginka mówiła ze tez mam nadal sporo ale nic nie niepokoiło jej
a ja popołudnie spędziłam na lodach z koleżanką także ciężarówką takze było o czym nawijać Zaopatrzyłam się tez w książke na temat pierwszego roku zycia dziecka i nad nią po południu usnęałm budzac sie o 7
konwalianka
Mały bąbelek
Magia, gratuluję udanej wizyty.. super, że maluszek niczego sobie..
maqnio
Mamusia Różyczki
magia, sestina no i same widzicie Kochane, co lekarz to inne zdanie i jak tu sie nie wkurzyc na tych konowałów, ja juz sama jestem teraz glupia, bo mnie tak postraszyli, ze szkoda gadac. idioci i tyle. brak slow. tak sobie mysle, ze chyba przy nastepnej ciazy zmienie gina, bo albo wyladuje pzez tego pajaca w wariatkowie albo go stłukę.
balkan
Fanka BB :)
Wszystkim gratuluję udanych wizyt! Piszę ogólnie, bo nie chciałabym o żadnej zapomnieć.....
ja sie po południu przespałam, a niedawno zjedliśmy obiad - omlet ze szparagami.... pycha! Co prawda w trakcie robienia oparzyłam sie w brzuch o kuchenkę - jakoś kompletnie zatraciłam poczucie swoich wymiarów....
sprawczyni wczorajszej stłuczki mojego męża wzięła na siebie koszty - prawie 4 tys pln...... ale jakbyśmy to mieli pokryć z własnego AC to znikłyby nam zniżki i za samochód pewnie musielibyśmy płacic coś ok. tej kwoty..... ale rocznie, a nie jednorazowo....
jakiś niecierpliwiec straszny sie ze mnie zrobił, ale to pewnie normalne pod koniec ciąży....
ja sie po południu przespałam, a niedawno zjedliśmy obiad - omlet ze szparagami.... pycha! Co prawda w trakcie robienia oparzyłam sie w brzuch o kuchenkę - jakoś kompletnie zatraciłam poczucie swoich wymiarów....
sprawczyni wczorajszej stłuczki mojego męża wzięła na siebie koszty - prawie 4 tys pln...... ale jakbyśmy to mieli pokryć z własnego AC to znikłyby nam zniżki i za samochód pewnie musielibyśmy płacic coś ok. tej kwoty..... ale rocznie, a nie jednorazowo....
jakiś niecierpliwiec straszny sie ze mnie zrobił, ale to pewnie normalne pod koniec ciąży....
maqnio
Mamusia Różyczki
balkan no i dobrze, ze tak sie stało, macie przynajmiej troszke kasiorki w kieszeni a i kobita przyzwoita, ze wzieła wszystko na siebie, wkoncu to była jej wina. ja tez zatraciłam sie w swoich wymiarach, i jakos tak nie mam wyczucia odległosci przez brzucho, co rusz zachaczam(jak to sie pisze??) nim jak otwieram drzwi bo zapominam cofnac sie do tylu
reklama
Corin
Mama Trójki :)
A ja nawet nie wiem jak okresla sie to afi i nie mam pojecia ile moje wynosi. Ostatnio na usg uslyszalam tylko ze ilosc wod prawidlowa, a moj gin ani slowem nigdy na ten temat nie wspomnial :-/