reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Anulka, witaj!

Anula, Malami - gratulacje :) Fajnie ze wszystko ok

Konwalianko, nic sie nie martw, tylko marudz ile chcesz. Jestes uprzywilejowana i wszystko Ci wolno!

A bym bardzo chciala 29 albo 30 czerwca... Tez mam zakaz rodzenia w niedziele i poniedzialki, no bo pepkowka! Dzisiaj tak sie rozmarzylam - juz sobie wyobrazalam to przytulanko jak wreszcie bedzie mozna.........:-) Od 4 miesiecy byl zakaz:eek:

Goraco tu niemilosiernie

reklama
Mój też się skarży już a ja po 1 nie mam chęci ostatnio a po 2 przez te skurcze,żadna przyjemnośc i trochę się boję,chciałabym doczekać w dwupaku choć do końca tego 37 tyg,zeby ciąża była donoszona

Malami, ja tez sobie nie zazroszcze!! Tyle razy tak mnie strasznie korcilo, ale coz - nie wolno to nie wolno

Mimi, ja tez zaczekam jakis tydzien, poltora, a potem...............................;-)

Hej hej:-)
Anula Malami gratuluję udanych wizyt i zdrowych bobasków:-) Anula to już tak niedługo spotkanie z maluszkiem:-)

My też już po usg. Na szczęście Staś nie jest kosmicznym wielkoludkiem!:tak:
Waży około 3300 gram. Co prawda lekarz straszył, że gdyby dotrwał do terminu może ważyć 4000-4400, ale ja myślę, że to jeszcze z tydzień i wyskoczy:-) Najważniejsze, że jest zdrowy i główką w dół. Chował buzię w łapkach jak zwykle:-)
I mam sporo wód, ale lekarz powiedział, że w normie AFI 15. A u Ciebie maqnio, ile było?

reklama
Do góry