reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

wow, widzę że mamy kolejnego Lipcóweczka! super - gratulacje dla Gochy! rozkręca się na dobre :-)

A ja po fryzjerze, padam na twarz. Zrobiłam sobie jeszcze mały spacer po rynku bo dawno nie byłam i zmachałam się jak głupia. Potem poszłam na zakupy i jak stałam już w kolejce do kasy to zabrakło prądu. Oczywiście wszystko stanęło :crazy: no szlag by to trafił. Okazało się, że w całym mieście jest awaria więc jak głupia szukałam warzywniaka gdzie mogłabym jednak parę rzeczy kupić. No i znalazłam taki gdzie czas stanął 20 lat temu i pani na karteczce i z kalkulatorem w ręku liczyła :-D

w każdym razie wyglądam w końcu jak człowiek i mogę już dzieciaczkowi się pokazać :-)

reklama
kochane dwupaczki , dwie godzinki mi zajęlo zeby to wszystko doczytac, co naskrobałyście.
trzymam kciuki, ża te które mają dziś wizyty. Z tego co dobrze kojarzę, miała być chyba dziś jedna cesarka prawda? ale nie wiem u kogo....:(
Martwię się trochę, bo byłam w sobote na ip i jak mi zważyli maluszka to wyszło 1900 g, miałam wtedy skończony 32 tydzień i chyba 5 dzień. czy to oby nie za mało? tak cały czas chodze i myślę o tym.... Niby lekarka z izby przyjęc nic nie mówiła ze za maly, pytałam czy wszystko ok i pow ze tak. Ile wazyły wasze maluchy w takim czasie? bo to juz czas, kiedy maluch powienien intensywnie przybierac, a mi wyszlo, że w 3 tyg przytył prawie 300 g.:baffled:

hej!Już bardzo dawno tu nie zaglądałam...

Ja mam taki sam problem jak ty bo byłam w32 tyg.na USG to moja mała ważyła 1800g.ale lekarz mówi że jak wszystko wporządku to nie ma co się martwic będzie poprostu malutka.Mój pierwszy synek warzył 3750g. przy porodzie to był duży.Ale też się martwie mam nadzieje że się podtuczy trochę...

Gratulacje dla rodziców które tulą już swoje pociechy...Super ja już też się nie mogę doczekac

witam
u mnie po wizycie wszystko ok. dziękuję za trzymane kciuki
Filip ma 3016 g i nie wybiera się nigdzie: jestem długa, pozamykana i lekko spulchniona,. wiec tak jak w pprzedniej ciązy chodziłabym 42 tygodnie ;-)
22.06 jestem umówiona tylko na odebrania skierowania bo 20 czerwca będzie układany grafik operacji na kolejny tydzień .
więc w ostani tydzień czerwca będę już miała synusia przy sobie .
morgenrood gratuluję pieknej wagi dzidzioli i szacun :-D słuchaj lekarzy oni wiedzą co robią. jak zdecydujesz tak będzie ok.
em ka no i dobrze że tak chłopina długo strawia spożyte %%%%%%%. no to chyba dziś coś będzie ... jak kolega pozwolił :-D
aneta miałam zapytac w jakim szpitalu zecydowałas sie rodzic ?
wisienko zdrówka *
a co z corin ?

Hej kochane, ja koło południa pospałam az 3 godziny! potem małe zakupy z małzem , obiadek a teraz na sjestę wpadłam do Was a tu taka niespodzianka! Gosia gratulacje!Witamy lipcóweczka kolejnego!
Maqnio bawcie się dobrze
co do szczawianów wapnia Ania- to przy diecie bogatej w białko duzo ich się wytrąca, nic złego
Morgenrood jeszcze poczekaj chociaż z tydzień:) zaopatrz si w dobrą książkę i lez i czytaj i bycz się;)

no to Madzia super wieści i maluch już niczego sobie :)
sestina, no widzisz.. jaki wniosek? nie wolno tak sie zaniedbywać z forum :-) ja też się zdrzemnęłam ale tylko 1,5h i mnie skurcz obudził i po spaniu..

konwalianka ja wciaz tylko myslę kiedy tu zajrzeć:) Nawet nic dziś w domu nie zrobiłam bo rano klikałam a potem spałam a teraz sił brak heheh
psota ten 15 to Ci się śnił nie?:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
madzia super wiesci, gratulacje kochana!!!!

my po pierwszym przytulansku od wieków..:-):-) musze dobrze malza nakarmic, bo juz zapowiedziałam ze bede go eksploatowac na maxa:-) no i kurcze cały dzien mam dzis skurcze, niewielkie, ale sa:-D

reklama
Do góry