reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

maqnio i co się chwalisz :-D haha.. karm go karm..niech chłopina ma siłę na ciężką pracę :-)
sestina, ja mam tak samo - uzależnienie normalnie :)

właśnie, Ci co się nie zapisali na kolejkę, to nie ma wpychania się! :tak:

ciekawe czy ta pełnia jeszcze podziała, hmm.. z tego co czytałam czerwcówki, to te co zostały bardzo duże nadzieje w niej pokładają :)

reklama
Gocha gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! supcio!!! ZDRÓWKA DLA ANTOSIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No to ja się nie pcham jeszcze jak ma być dziewczynka heeh bo u mnie chlopak heheh ale musze min 13 dni wytrzymac i bedzie pięknie!!!
Zazdroszczę wam przytulanska z męzem......ja nie mogę bo pesser///// ale coż dam radę .......... wyżyjcie się sexualnie za mnie eheeheh ;-) please.......

witajcie ja juz troche sie ogarnelam mały MAcius spi, musze powoli przyzwyczaic sie do nowej sytuacji mały jest słodziutki, spi, je, robi kupki z Asia troche gorzej bo sie pacha do dziecka glaska i całuje na zmiane wlasnie wpadla jak torpeda musialam ja odciagnac od dziecka i mi dzieciarnie sprowadza jeszcze dziecko pokazac, pogonilam towarzystwo mie wiem czy Corin zamiescila zdjatko malego ale dolacze pozniej moze nowy watek karmie co 2-3 godz jest wczesniaczkiem spi prawie caly czas, jest grzeczny i ooby tak dalej w pt jedziemy do neonatologa zwazyc i zmierzyc bilurbine dziewczyny dzieki za wszystkie sms-y i slowa otuchy

gon1a w domku szybciutko dojdziecie do siebie .... fajnie że mały taki grzeczny. no to ładnie wystartowałaś nasza złota czerwcówko - lipcówko . a fotkę corin wstawiła. may jest boski

reklama
konwalianka kurcze myslisz ze pełnia zadziała? hmm..moze jak sie zrobi ciemno i ksiezyc wyjdzie to oblece jeszcze dom ze dwa razy tak dla pewnosci ?:-D

no ja radze przytulic sie z mezem przed pelnia, pozniej obleciec dom i jeszcze sie sola posypac porzadnie, tak jak to kiedys mowilas :-D ahahhaha

Gon1u szczesciara z ciebie nie mala, nie dosc ze juz dziecie tulisz to jeszcze taki spokojniutki. Zdrowka dla niego :-) i poprzeganiaj towarzystwo od corki, bo maluszek to nie nowy piesek :-D niech sobie ptaszki na dworze ogladaja, te na drzewie oczywiscie :-D ahahha

Corin nie pchaj sie w kolejke, pewnie ktoras sie wczesniej rozpakuje ahaha :-p

Do góry