reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
gon1a ciesze sie bardzo, ze do nas wróciłas, super wiesci, najwazniejsze ze synulek grzeczny i pieknie wcina mleczko:) corin wstawiła foto małego - jest przecudny. duzo zdrówka dla ciebie i Maciusia!!

Anetko no w sumie masz racje, ale skoro morgenrood ma ciaze na prawde dobra bo z regoly sie same zaczynaja rozpakowywac wczesniej i jest w stanie poczekac wiecej? ja nie wiem jakie moga byc konsekwencje np przeczekania do konca 37tc z blizniakami, czy pozniej jest trudniejszy porod czy cos? ale jesli nie ma przeciwwskazan to poczekalabym :-)

a wlasnie morgenrood ja stawialam ze ty bedziesz jedna z pierwszych rozpakowanych, a zobacz, jedynki sie posypaly a kinderek podwojny sie trzyma :-D

Ale ja mam zamiar czekac do 38 tyg a nie do 37 wiec dluzej niz Wy piszecie, ciaza blizniacza trwa 38 tygodni :)

Wyobrazilam sobie rozmowę
- Kochanie, a może byśmy dzis tak coś.....
- Nie.
- Dobra, to wypiore sobie dywan

Konwalianko wybacz, ale jakiś głupi humor mnie dopadł i jescze rechoczę :-)

ahahahahaha dobra, to se dywan wypiore :-D :-D :-D zeby to jeszcze w druga strone dzialalo, ty mowisz mezowi nie a on pierze, po tygodniu by ci caly dom lsnil czystoscia ahahha

morgenrood aaaa to cie zle zrozumialam, to super jak do 38 tc wytrzymasz, wtedy to beda juz wielkoludki :-)

super Gonia, że sprowrotem jesteś z nami. I już synka masz przy sobie. Jeszcze raz wielkie gratulacje!!!!

Madzia, super, że z maleństwem wszystko w porządku.

Ja byłam u lekarza - to przedostatnia wizyta - dostałam Augmentin na te swoje bakterie - paciorkowca na szczęście nie mam, ale inne świństwo niestety tak..... i mogę się zacząć ruszać - nie za bardzo, ale zawsze to coś....

Za to mojemu mężowi, jak wracał do domu wylazła jakaś głupia cipa i sie wywrócił (jeździ na motocyklu) - kretynce się nic nie stało, mężowi na szczęście też nie, ale Triumph porysowany - czeka na policję, żeby baba szkody pokryła..... jestem taka zła.......:wściekła/y:

reklama
balkan - nie zazdroszczę Ci hobby męża, ja to bym chyba cały czas w strachu.. Najważniejsze, że nic mu się nie stało!
em-ka - faktycznie, szkoda, że nie działa to w drugą stronę :p zaoszczędziłoby mi to wiele nerwów ;)

Do góry