reklama
malamii06
Fanka BB :)
Rozkręcamy się dziewczynki Kolejny dzieciaczek na świecie Gocha - GRATULUJĘ!!!!!
Ja wróciłam od fryzjera i mąż zamiast powiedzieć coś w stylu "Ślicznie wyglądasz kochanie" powiedział "Krócej się nie dało?"
ech..
em_ka - mąż po kawalerskim w niedyspozycji? przecież już jest środa
Ja wróciłam od fryzjera i mąż zamiast powiedzieć coś w stylu "Ślicznie wyglądasz kochanie" powiedział "Krócej się nie dało?"
ech..
em_ka - mąż po kawalerskim w niedyspozycji? przecież już jest środa
malami moj po takim... wypadzie i piciu 18 godzinnym dochodzi do siebie ok tygodnia biorac tez pod uwage fakt ze pracuje fizycznie, wiec jesli w niedziele o 14 przyszedl a spal do 18 i pozniej przez noc, a dnia nastepnego poszedl do roboty to sobie wyobraz jego kondyche dlatego mowie ze ja nawet nie musialam na niego krzyczec, on ma taka kare ze na dlugo to sobie zapamieta ahhaha
no i nicni z przytulanska, ale moze dzisiaj wyciagne jego ostatnie zmagazynowane zapasy
no i nicni z przytulanska, ale moze dzisiaj wyciagne jego ostatnie zmagazynowane zapasy
morgenrood
Fanka BB :)
super, kolejny dzieciaczek sami chlopcy, teraz kolej na dziewczynke!!! To ktora nastepna??????????????
emka- wiem ze waga szacunkowa jest ale ponoc po 34 tyg blizniaki sa bezpieczne (tak tu twierdza), a mnie ciezko..... nie myslcie ze jestem samolubna, ze mysle tylko o sobie, ale skoro mowia ze to bezpieczne.... hmmm no jeszcze nie wiem... teraz mam metlik w glowie.....
emka- wiem ze waga szacunkowa jest ale ponoc po 34 tyg blizniaki sa bezpieczne (tak tu twierdza), a mnie ciezko..... nie myslcie ze jestem samolubna, ze mysle tylko o sobie, ale skoro mowia ze to bezpieczne.... hmmm no jeszcze nie wiem... teraz mam metlik w glowie.....
morgenrood no wiesz, ja tam lekarzem nie jestem, ale skoro masz tak super ciaze ze jestes prawie w 36 tc to ja na twoim miejscu odpoczywalabym ile mozna i dociagnela do np konca 37 t, wtedy byloby super. Takie moje zdanie , ale tak jak mowie, lekarzem nie jestem, ale jak wiadomo im dluzej tym lepiej chyba, co nie? :-)
Ostatnia edycja:
Anetko no w sumie masz racje, ale skoro morgenrood ma ciaze na prawde dobra bo z regoly sie same zaczynaja rozpakowywac wczesniej i jest w stanie poczekac wiecej? ja nie wiem jakie moga byc konsekwencje np przeczekania do konca 37tc z blizniakami, czy pozniej jest trudniejszy porod czy cos? ale jesli nie ma przeciwwskazan to poczekalabym :-)
a wlasnie morgenrood ja stawialam ze ty bedziesz jedna z pierwszych rozpakowanych, a zobacz, jedynki sie posypaly a kinderek podwojny sie trzyma
a wlasnie morgenrood ja stawialam ze ty bedziesz jedna z pierwszych rozpakowanych, a zobacz, jedynki sie posypaly a kinderek podwojny sie trzyma
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
wydrusiu to niech jeszcze posiedzi te 2 tygodnie i dwa dni :-) buziam
Morgenrood, nooo to kochana, pięknie urosły Twoje Skarbeczki!
I mamy następne maleństwo, chłopcy nam się sypią Gosia, gratulacje!
Maqnio, to rewelacyjnie! Udanego wieczoru!!! :*
Marzenko, mój gin wczoraj Marcinowi dawał takie złote rady
I mamy następne maleństwo, chłopcy nam się sypią Gosia, gratulacje!
Maqnio, to rewelacyjnie! Udanego wieczoru!!! :*
Marzenko, mój gin wczoraj Marcinowi dawał takie złote rady
reklama
konwalianka
Mały bąbelek
ale Wam dobrze, Wy macie perspektywę seksu a u mnie odeszła w siną dal.. już nawet pomijam fakt, że od dawna nie mam co marzyć.. z rozwarciem też nie można zresztą, zanim to lekarz potwierdził, to mój P i tak się bał i lipa.. stwierdził, że dla niego to za duży stres i nie może się doczekać czasu po połogu, no i co mu zrobię..nic.. czyli teraz obaj moi panowie wystawiają mnie na próbę i uczą cierpliwości..ach ta solidarność plemników