reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
marzenko a wiesz jak moj sie przekonal o malej szkodliwosci a wrecz pomocy w temacie sexu? zapytal sie kolegi z pracy ktory ma 5 corek i powiedzial mu ze przytulansko w ciazy dobrze wplywa na porod i kondycje ciezarnej, ja nie bylam w stanie go przekonac, ale kolega tak i teraz juz nie mowi ze sie boi :-D :-D :-D

maqnio polecają jeszcze herbatkę z liści malin labo wiesiołka (w aptece podobno można kupić oeparol takie kropelki z tego wiesiołka) ale wiadomo przytulanie najprzyjemniejsze...:-) korzystaj i ciesz się z ostatnich chwil we dwoje

nas polozna na SR przestrzegala jedynie ze jest zabroniony jesli odejdzie czop, ale jesli nic takiego sie nie stalo to do ostatniego dnia mozna i mam zamiar to wykorzystac, to moj D jest niedyspozycyjny caly czas z powodu ostatniego wieczoru kawalerskiego, ja tam sie czuje na silach :-D

Dziewczyny Wy wiecie wszystko to moze mnie oswiecicie;) Odebralam wyniki badan-mocz i morfologie krwi. Wszystko OK, poza jednym- w moczu bakterie UF 856,3 a norma jest do 500. Jakies zapalenie pecherze mam czy co?? Ktoras moze wie?

Super ze mamy drugiego lipcowego chlopaka:-) a podobno teraz rodzi sie wiecej dziewczynek niz chlopcow:-p

Ostatnia edycja:
reklama
ania ciężko stwierdzić co konkretnie - pewnie dostaniesz skierowanie od gin na posiew z moczu żeby sprawdzić czy i co tam wyhodowałaś ;-)

na pocieszenie ci powiem, że mi też wyszedł kiedyś wynik powyżej 500, ale zrobiłam posiew i czyściutko.... pewnie źle pobrałam mocz do badania, podobno to często się zdarza, jak bakterie z pochwy się załapią do kubeczka ;-)

Do góry