kociatka
Fanka BB :)
Trzeba uwazac tylko na te maliny Wydrussia. Zwlaszcza liscie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja teściowa co roku robi dla mnie 5 litrowych słoików żurawiny - ona kupuje całą, świeżą, mieli i robi z niej przetwory i ja za każdym razem do herbaty dodaje..a jak mi się kończy to kupuje zwyczajnie w słoiku w markecie jakimś.. obecnie też kupiłam sok - napój z clippo i też pijękonwalianka - a gdzie Ty sok żurawinowy kupiłaś? Taki do picia czy do rozcieńczania?? Nigdy nie widziałam.
Ja już miałam dwa razy bakterie w moczu i brałam furagin i przechodziło. Do następnego badania.. :/
Muszę w takim razie spróbować z tą żurawiną! W marketach soku nie widziałam, ale może faktycznie w sklepach ze zdrową żywnością będą. No i tą herbatkę żurawinową postaram się kupić. Może uchroni mnie przed kolejnymi bakteriami. W czwartek idę na wizytę zobaczymy co powie ginka.