reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Tak sok żurawinowy działa na bakterie w moczu,sama sie przekonałam,tak jak i suszona żurawina,u nas jest pod dostatkiem,soki,owoce,nie jest tania ale ja uwielbiam mniam:)zwłaszcza kandyzowana

oj przespałam się troszeczkę

Wydrusia, dobrze, że już w domu jesteś - oszczędzaj się teraz!

ja pewnie tez mam jakies bakterie w moczu - jak mam w pochwie i szyjce, to w moczu pewnie też, niedługo odbieram wyniki.....

znowu mi krew z nosa poleciała..... a suszy mnie, jakbym na niezłym kacu była..... :)

konwalianka - a gdzie Ty sok żurawinowy kupiłaś? Taki do picia czy do rozcieńczania?? Nigdy nie widziałam.
Ja już miałam dwa razy bakterie w moczu i brałam furagin i przechodziło. Do następnego badania.. :/
moja teściowa co roku robi dla mnie 5 litrowych słoików żurawiny - ona kupuje całą, świeżą, mieli i robi z niej przetwory i ja za każdym razem do herbaty dodaje..a jak mi się kończy to kupuje zwyczajnie w słoiku w markecie jakimś.. obecnie też kupiłam sok - napój z clippo i też piję
można też kupić suszona żurawinę i pogryzać, podobno też daje zadowalające efekty

właśnie przyszedł listonosz i sie wk... bo zamówiłam te biustonosze i okazało się, ze dali mi nie ten rozmiar co zamówiłam! ale jestem zła..wrr.. niby przylega, ale jednak nieco odstaje i nie wiem teraz co zrobić..

Muszę w takim razie spróbować z tą żurawiną! W marketach soku nie widziałam, ale może faktycznie w sklepach ze zdrową żywnością będą. No i tą herbatkę żurawinową postaram się kupić. Może uchroni mnie przed kolejnymi bakteriami. W czwartek idę na wizytę zobaczymy co powie ginka.

konwalianka a gdzie odstaje? - bo jak w miseczkach to dobrze, bo piersi urosną
ale jak pod biustem no to nie bardzo rzeczywiście - bo tu odwrotnie - obwód ci spadnie

malami, w markecie poszukaj zwyczajnie na przetworach, np. tam gdzie dżemy czy kompoty - powinno być no i herbatka nie zaszkodzi

pippi, no pod pacha szczególnie, a zapięta jestem na najbliższe zapięcie

Muszę w takim razie spróbować z tą żurawiną! W marketach soku nie widziałam, ale może faktycznie w sklepach ze zdrową żywnością będą. No i tą herbatkę żurawinową postaram się kupić. Może uchroni mnie przed kolejnymi bakteriami. W czwartek idę na wizytę zobaczymy co powie ginka.

Spytaj o herbatę w aptece. Powinni mieć. No i sok żurawinowy powinnaś znaleźć taki do rozcięczania z wodą w zwykłych, większych marketach. Coś w stylu z firmy Paola?

Przepraszam Kochane że tyle paniki nasiałam od raz :-(ale nie wiedzialam co sie dzieje. A co robić żeby rozwarcie nie szło dalej ?:-) da się jakoś powstrzymać ?:-)

reklama
Pippi, ja jakoś specjalnie tego nie odczuwam, tylko, że zawsze przy rutynowym badaniu okulista sprawdzał mi ciśnienie i zawsze było coś nie tak.

Moja mama kupuje sok żurawinowy 100% o taki Zobacz załącznik 363629 w aptece dbam o zdrowie, mówi, że działa, ja nie próbowałam, bo jestem uczulona na żurawinę.

Ostatnia edycja:
Do góry