reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

właśnie przyszedł listonosz i sie wk... bo zamówiłam te biustonosze i okazało się, ze dali mi nie ten rozmiar co zamówiłam! ale jestem zła..wrr.. niby przylega, ale jednak nieco odstaje i nie wiem teraz co zrobić..

Właśnie dlatego nie kupuje biustonoszy przez internet. Niestety mam niewymiarowe piersi i muszę najpierw przymierzyć, poskakać w nim, żebym mogła go kupić.

reklama
pippi, no pod pacha szczególnie, a zapięta jestem na najbliższe zapięcie[/QUOTE]

no to wymieniaj... co za ludzie, kobietę w ciąży źle obsłużyć ;-)

wydrusia, tylko leżenie.. u ciebie postępuje..ciekawa jestem jak jest u mnie teraz.. tyle, że mój lekarz mówił, że oszczędzać sie owszem, ale poród to poród i nie ma co przesadzać, jak dzieciak donoszony..

dzis jeszcze pojade kupić małej coś do ubrania na wypis i się nie ruszam a z drugiej strony czy będę leżeć czy nie jeśli małej się śpieszy na ten świat to i tak wyjdzie prędzej

Boziuu oszaleję z tym netem dziś :-D co za złośliwość rzeczy martwych :-D:-D
wydrusia leż słońce nawet jak będziesz leżała to jak złapie to nic nie pomoże nie myśl o tym na tą chwilkę odpoczywaj i relaksuj się i wcinaj pestkowce póki możesz :-D:-D
sis nie no taka duża na bank nie jest :-D chyba ,że ... :-D:-D
pippi nie martw się i ciesz się,że jest donoszona i zdrowiutka a czy szczupła czy pyza to nie od nas zależy,takie uroki szkrabów :*:*:*:* Ja ważyłam 3200 jak się urodziłam ale miałam 57cm ;) więc też "pyza" straszna nie byłam ;) a długa za to ;)

Właśnie zjadłam 2 nektarynki :-D i pichce obiadek :-D Anetko to muszę niestety sama załatwić bo wiesz jak to z facetami :-D
Orchi zaraz zjem obiadek pojade po ciuszki i do wyrka :-)
Mailuj na prawde bardzo Ci dziękuję że mnie wczoraj uspokoiłaś:**

reklama
Do góry