reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej wpadam dać znać, ze u mnie oki. Zwymiotowałam fenka co prawda bo strasznie mnie mdłości wzieły ale na razie brzuch się stawia ale nie boli. Bolą wiązania w pachwinach , żołądek i przełyk od zgagi.
No i przyszedł wózek. Mogę rodzić.
Wydrusiu jeszcze nie jeden fałszywy alarm bedzie na bb bo skąd my wiemy czy to juz ...
Mój Pol dalej jęczy że mam wytrzymać do niedzieli jakbym tam miała zamek błyskawiczny....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kochane dwupaczki , dwie godzinki mi zajęlo zeby to wszystko doczytac, co naskrobałyście.
trzymam kciuki, ża te które mają dziś wizyty. Z tego co dobrze kojarzę, miała być chyba dziś jedna cesarka prawda? ale nie wiem u kogo....:(
Martwię się trochę, bo byłam w sobote na ip i jak mi zważyli maluszka to wyszło 1900 g, miałam wtedy skończony 32 tydzień i chyba 5 dzień. czy to oby nie za mało? tak cały czas chodze i myślę o tym.... Niby lekarka z izby przyjęc nic nie mówiła ze za maly, pytałam czy wszystko ok i pow ze tak. Ile wazyły wasze maluchy w takim czasie? bo to juz czas, kiedy maluch powienien intensywnie przybierac, a mi wyszlo, że w 3 tyg przytył prawie 300 g.:baffled:

mala_monis moja ważyła w 31tc 1940g ale myślę,że skoro nic nikt Ci nie mówił to jest w normie wszystko może będziesz miała kruszynkę najważniejsze że serduszko bije i wszystko sie prawidłowo rozwija :*:*
wisieńka kurde Ty to masz przerąbane z tymi wymiotami i złym samopoczuciem współczuję naprawdę :*:*:*

Wydrusia, no to ja w porównaniu do Ciebie byłam kluska;)

Mala monis, mój Dawidek w 32t i 4d ważył 2175, więc niewiele więcej, spokojnie:)

no nic, pozostaje mi czekac tylko na wizyte w pon u mojego gina, zobaczymy ile waży Fifi na sprzecie prowadzącego moją ciązę. co nie zmienia faktu, ze i tak się martwię....
Spadam bo wrócił moj mąż z pracy. milego dzionka dziewczyny, całuski w brzuszki.

mala monis moja mała w 32 tyg ważyła prawie 1900 i wg norm była to waga ok, a nawet wskazująca na tydzień do przodu
potem na początku 37 tyg 2500 i to się okazuje już na granicy norm dlatego moja gin mi zleciła jeszcze to sprawdzić - ale ona sama mówi, że woli zawsze wszystko dokładnie posprawdzać i generalnie dmucha na zimne, a my mamy się absolutnie nie stresować, bo to nic strasznego

także głowa do góry i ty też się nie stresuj:-)

Ostatnia edycja:
ja w ksiazeczce nie mam napisane ile mialam cm przy urodzeniu :dry: tylko waga 3600. Ale juz przebieram nogami za ta moja wizyte w poniedzialek, im blizej tym gorzej :-D
a spiaca jestem jak nie wiem, od rana chyba od 7 nie spalam a na 9:30 poszlam do SR, chyba sie zaraz zdrzemne ^^

musze sie tez pochwalic ze torbe do szpitala juz mam prawie cala spakowana, brakuje tylko wyprac ciuszki na wyjscie :-)

wydruska jeszcze wytrzymaj z 2 tyg i odpoczywaj duzo, niech twoj facet biega po sklepach za ciuchami dla malej a nie ty. Doopka do gory i relaxxxxxxxx :-)

reklama
Do góry