reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
no własnie jestem troche spokojniejsza, a i w jej wage tak do konca nie wierze, bo doskonale wiem ile razy usg potrafiło sie porządnie pomylic, wiec poki co biore jej wage "przez palce":-)
balkan
Fanka BB :)
Maqnio, super, że się skonsultowałaś...... no i Rózinka niezły wielkoludek.....
dodi_misia
maqnio, ja mysle, że Rożyczka jest przeciętnej wagi tak z 3700-3800 niech ci sie łatwiej rodzi
maqnio i super,że lekarz Was troszkę uspokoił ch9olera kolejna cc jej boję się serio co mi lekarz powie ,bo ja nie chcę cc nawet takiej myśli nie dopuszczam kurdeeeeeeeee
konwalianka no to niezłą masz teściową
konwalianka no to niezłą masz teściową
dodi_misia
Ja się chyba troszkę położe ale tak troszku troszku
Do zobaczenia po południu
Do zobaczenia po południu
no własnie jestem troche spokojniejsza, a i w jej wage tak do konca nie wierze, bo doskonale wiem ile razy usg potrafiło sie porządnie pomylic, wiec poki co biore jej wage "przez palce":-)
Tak czy siak spora kobitka już z niej jest :-)
maqnio
Mamusia Różyczki
orchi wierz mi kochana ze ja tez nie chce cc, od poczatku ciązy zakładałam tylko sn i nawet nie pomyslałam ze moze sie okazac ze będzie cc, ale jak teraz sobie mysle to faktycznie byc moze ciezko byłoby mi urodzic Małą z taka wagą. na dzis dzien załozyłam ze i tak chciałabym spróbowac sn a jak sie nie uda to cc, zobacze jak sie gin do tego ustosunkuje.:*
orchi wierz mi kochana ze ja tez nie chce cc, od poczatku ciązy zakładałam tylko sn i nawet nie pomyslałam ze moze sie okazac ze będzie cc, ale jak teraz sobie mysle to faktycznie byc moze ciezko byłoby mi urodzic Małą z taka wagą. na dzis dzien załozyłam ze i tak chciałabym spróbowac sn a jak sie nie uda to cc, zobacze jak sie gin do tego ustosunkuje.:*
U nas też nie wiem jak to będzie. Jak napisałaś że jak dziecko ma 4000 to cc się wykonuje to się zdziwiłam, bo np u nas szwagierka rodziła 4300 bąbla sn. Co szpital to inne praktyki ;-)
A i dodzwoniłam się w końcu do tego mojego szpitala. Okazało się że się dopiero otwierają w nowym miejscu. No i w piątek pojadę sobie go obejrzeć i porozmawiać o porodzie.
reklama
maqnio no to super!!!! i to że Rózinka taka duża i że cc:-) A wiesz od jakiej wagi u nas cc? 4700! No to raczej mi nie grozi;-)
konwalianko a mi się wydaje, że będziesz miała szybki i lekki poród odrobinę przed terminem:-)
mailuj &&&&&&& za wizytę:-)
Jak sobie policzyłam to Staś teraz też może ważyć już 3700-3800
konwalianko a mi się wydaje, że będziesz miała szybki i lekki poród odrobinę przed terminem:-)
mailuj &&&&&&& za wizytę:-)
Jak sobie policzyłam to Staś teraz też może ważyć już 3700-3800