reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
dodi hahah nie martw się ja na bank przed Tobą nie urodzę :-D nie wepcham się w kolejkę :zawstydzona/y::-D
Magia no w sumie racja ... tutaj nie da rady wybrać daty godziny czy czerwiec czy lipiec,no ale u mnie jeszcze za wcześnie na poród czy tak czy siak chciałabym żeby mała donoszona była jutro zobaczę co lekarz powie ;)

Psotka ja do gina idę w piątek o 8.15. Najważniejsze by nie zapomnieć małża. jak ostatnio ustaliliśmy, ze na budowie zostanie to na izbie przyjęć miałam przejścia.

Miczko ja ochraniaczy przez pierwsze 3 miesiące nie zakładam z dwóch powodów. Po pierwsze przepływ powietrza, a po drugie moja wygoda. Nie podnosząc się z łózka będę widzieć co się u Krzysia dzieje. I on nas będzie widział jakby co. A przez pierwsze miesiące on po łóżeczko nie będzie zasuwał tylko leżał w jednym miejscu. więc krzywdy sobie nie zrobi :-)

Ostatnia edycja:
Magia no w sumie racja ... tutaj nie da rady wybrać daty godziny czy czerwiec czy lipiec,no ale u mnie jeszcze za wcześnie na poród czy tak czy siak chciałabym żeby mała donoszona była jutro zobaczę co lekarz powie ;)

Na pewno wszystko jest ok :-)

A ja się tak zastanawiam... Ciekawe jeśli geny mojego Pawła są silne i patrząc na jego 2 bratanków (którzy do szybszego porodu się nie palili), to czy i mój też nie będzie się wybierał przed szereg. No ale z kolei z mojej strony siostra urodziła wcześniej, mama nasza też wcześniej rodziła niż przed terminem. Ha, ja miałam być rodzona 10 lipca, ale stwierdziłam że czerwiec jest lepszy.
Ciekawe jak to z Filipem wyjdzie.

Hej kuleczki!!!
przepraszam, ze dopiero dziś pisze, ale wczoraj mielismy problemik rodzinny zw. z moim ojcem i dopiero ok 00:30 wylądowalismy w domku. Dziś stóp nie czuje i skurcze się pojawiły, nieregularne ale częste...jupi :) byłam wczoraj u tego gina, ktg wzorcowe, zrobił usg Mała waży 39560 g, zapewniał mnie, że to wielowodzie (na szczescie wód nie przybyło) nie zagraża dzidzi, ze ejgo zdaniem nie ma powodów do niepokoju (no ale na 100% dowiemy sie przy porodzie), kazał sie na maxa zrelaksowowac w domku, kolejne usg ze tydzien we wtorek i wtedy prawie napewno umówimy sie na cc, bo dzieciaczki które wazy pow. 4 kg - to wskazanie do cc. Troche sie uspokoiłam, musze jeszcze ten tydzien wytrzymac i mam wkoncu nadzieje, ze podejma jakies dacyzje.

magia Kochana mam andzieje, ze skurcze troche sie wycisza i nie ebdziesz juz tak cierpiała, super, ze Łukaszek ma sie lepiej:)
pipi na tego paciorkowca to sie antybiotyk podaje i wsio wraca do normay, takze spokojnie:)
dodi super, ze fryzjera zaliczyłas, ja mam jutro, mam nadzieje ze zdążę:)
mimi mam nadziejeze juz dzis lepsze samopoczucie?:)
wisienko &&& za Maćka a i mam nadzieje ze tobie lepiej i ze zregenerowałaś siły po spzitalu?
psotko super wiadomosći!!! ciesze sie razem z Tobą Kochana!!! a Dawidek piekną ma wagę:)
balkan &&& za wizyte Kochana!!!!

całą resztę mamusiek sciskam mocno!!!!!

reklama
maqnio, no obyś zdązyła, co bedziesz pięknie przy porodzie wyglądać... no no, Rózyczka to spora babeczka już:):) jestem ciekawa czy to rzeczywista waga, czy po porodzie okaże się że jest mniejsza/ większa:)

Do góry