reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

madzia no właśnie. A może przez to wymiotowałaś wcześniej???? A jak teraz się czujesz? U mnie na razie od wczoraj cisza ze skurczami - obawiam się tylko, że to cisza przed burzą;-) W poniedziałek mam wizytę to się dowiem czy wycierpiałam się na darmo czy jakieś rozwarcie a nie zwarcie tam jest:-)
psotka gratuluję udanej wizyty i dużego Dawidka:-)
dodi daj tego groszku, to już mi całkiem kiszki skręci:-D
orchi pytałaś mnie o to czy u nas cc czy sn. No pewnie w szpitalu będzie parcie na sn. Ale może tym razem pójdzie łatwiej.

Ostatnia edycja:
reklama
dodi kurde może na śląsku tego nie mają :szok: haha bo serio nie widziałam na targu w ogóle ale pomidroki cena niezła u mnie 9zł kg :baffled:
Dzięki słońce czas pokaże czy mała wyjdzie szybko czy pomęczy mamusię :-D a groszkiem podziel się dam za to brzoskwinię i arbuzocha :-D
Magia zwarcie czekasz na rozwarcie ;-):-D:-D dzięki za odpowiedź kochana :*:*:*

Ostatnia edycja:

Pokaże, pokaże :-D
Muszę tylko ogarnąć trochę jak się wkleja tu zdjęcia bo z tym forum mam zwykle problemy.

A co do strączkowatych to ja uwielbiam fasolę :-D Mogłabym jeść naokrągło ku przerażeniu mojego. Zresztą makaron też mogłabym jeść na śniadanie, obiad i kolację przez cały czas.

Madzia, przesłałam przecież kawałek torta - gołębie miały kawałki po Was dostarczyć - zeżarły pewnie po drodze......

ja torby spakowanej nie mam :zawstydzona/y: ale nie zamierzam szaleć z zawartością, bo szpital nie daleko, a mąż i mama pod ręką..... :)

oj świeży groszek - mhhhh.... pychota!

zakończyłam fryzowanie na wizytę do gina..... :) jeszcze potem te nogi muszę umyć.... :)

magia u nas też przypałętało się do córci jakieś choróbsko .... eh jak zawsze wszystko naraz.....

Ja co prawda dziecka (jeszcze) nie mam, ale za to mam 2 psy. I modlę się też żeby im się coś nie przypałętało w najmniej odpowiednim momencie, bo niestety leczenie nie będzie za tanie. A zwykle tak jest, że akurat któreś z nich potrzebuje interwencji weta akurat wtedy gdy my z kasy jesteśmy wypłukani.

orchi he he he:-) Niech już się rozwiera bo czasem boli jak cholera:-) nawet nie czuję jak się rymuje. Ale Kociatki i tak nie pobiję z tymi rymami;-)

balkan dziś masz wizytkę ??? jak tak to &&&&&&&&&&&&&&&&& :D
dodi hehe taaa bez włosków by pewnie została albo jakaś wyliniała :-D szczoteczka dla szczerbatych by była ... :-D jej stara a głupia jestem :zawstydzona/y::-D
Magia nooo rymy ma super :-D:-D widzisz a jak ja pomyślę,że jeszcze mi tyle czasu zostało a Wy już będziecie tuliły maluszki przy serduszkach swoich to aż mi się łezka kręci,że czas tak wolno płynie :tak::-D ale dam radę no muszę :-D

Muszę sie opanowac i zostawic trochę dla Michasi, bo jak zobaczy że cały groszek zjadłam to będe miała przesra....... ona tez go uwielbia:)

boziu w piątek 38 tydzień kończę :szok:

reklama
orchi tego nigdy nie wiesz. Może niektóre z nas przeterminują się o 2 tygodnie (mimo skurczy), a Ty urodzić 2-3 tygodnie przed terminem? Tu tak naprawdę to kolejka nie obowiązuje, bo wszystkie jesteśmy uprzywilejowane, he he;-)
dodi no, to już poważny wiek ciążowy:-) szykuj się:-) No właśnie, a jak będzie się nazywała Wasza druga dziewczynka????

Do góry