reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Też mam dwie torby, ale takie nie duże.. szlafroka na razie nie pakuję, najwyzej mi ktoś dowiezie:)
Magia, to trzymam kciuki, żebyś się niczym nie zaraziła kochana i zdrówka dla Łukaszka!

Ja na wyjscie biorę body z długim rękawkiem i spodeneczki i czapeczkę cienką (bawełnianą) najwyżej kocykiem przykryję małą, i to wystarczy w zupełności myślę..

reklama
Matko wczoraj net zginął dziś też kurka wodna :wściekła/y:
sis :*:*:* a miałam o 10:00 pisać smska :-D:-D no zła byś była jak Osa jakbym Cię zbudziła z błogiego snu hahahaa cieszę się,że Dawidek zdrowy i nie spieszy mu się narazie ma jeszcze troszkę czasu,sporo urósł kurde mój Tomek obstawia też do 3kg mała a ja stawiam na jakieś 2500 kurde :-D:-D
wydrusia ee to może jeszcze pochodzisz z dwupaczku... i tak się zastanawiam która 1sza SN urodzi ,bo jak narazie same cesarki :-D
Ja się piszę na SN ale mam nadzieję,że 1sza nie będę :-D:-D
dodi zwarta i gotowa jesteś powiadasz a nogi umyłaś ?/ ;-):-D:-D:-D
mailuj haha ja jak widzę ten avatar mam ten sam widok tort balkan :-D
Krwi mi upuścili dziś i mam lepszy humor może jakąś złą zabrała w tą strzykawkę ?? wisieńka za syna &&&&&&& i za Ciebie żebyś szybko doszła do siebie &&&& :*:*:*:

Orchi, w ogóle ich nie brudzę!! hihihi tylko leżę i pachnę:):) a tak na marginesie, to wolałabym byc juz troszkę ROZWARTA a nie zwarta hahaha :-D

jem i jem ten groszek, chyba mnie rozsadzi:):) no ale bardziej to już chyba nie może mnie nadąć!

dodi hahaha może coś tam powoli "rozwiera" kto to wie może będziesz miała super lekki poród czego Ci z całego serca życzę jak i reszcie dziewczyn :-D
Groszek słodki kurcze nie widziałam u mnie jeszcze :baffled:
Corin ja dziś do pralki wsadziłam szczoteczkę do zębów ale po kiego to nie mam pojęcia zauważyłam ją jak nastawiać pranie chciałam teraz niedawno :baffled: niedługo to ja sama zginę chyba :-D

Ostatnia edycja:
magia u nas też przypałętało się do córci jakieś choróbsko .... eh jak zawsze wszystko naraz.....
aneta pokazuj

reklama
orchi, groszku to ja juz jadłam tydzień temu:) a teraz to w ogole tani jest, bo 4 zł kg... kupilam pół, ale chyba nie ogarnę, to mogę sie podzielić, ale mega słodki jest!

Życze ci tego samego kochana! oby tak było i każda z nas urodzi lekko i przyjemnie!!

Do góry