reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Konwalianka jest moment że są do wytrzymania a jest taki moment że jęcze z bólu :-( chciałabym to wszystko przyśpieszyć i koniec:-( przytulić w końcu Lileczkę. Próbuje całą noc się zdrzemnąć ale na nic te moje starania :-(
Kociatka uwierz że oddałabym wszystko byle to już się zaczęło :-(
Marzenko witaj Kochana:* calutką noc :-(

A jak siedzę prosto to aż mnie coś uwiera od środka :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
niestety na to nie mamy wpływu bąbelku, ale dasz radę i tak dzielnie się trzymasz.. wiem, że ciężko usnąć z bólem.. ale nagroda będzie niesamowita.. mam tylko nadzieję, że to jest TEN ból i nie będziesz musiała cierpieć "na darmo"

z tym uwieraniem to i ja tak mam..nie mogę w pozycji prostej tylko lekko pochylona ewentualnie, z tego co mi lekarz mówił, spowodowane jest to faktem, że dzieciątka siedzą nisko

Duza szansa, ze sie nie tylko zaczelo Wydrussiu, ale ze i calkiem postepuje. Pospac to sobie raczej nie pospisz, raz z bolu, dwa z emocji. Nospy nie ma chyba co lykac, raczej Ci nie pomoze juz.
Jedyne co moge Ci doradzic, to zebys nie czekala na superregularne skurcze, bo takie moga nie przyjsc az do ostatniej chwili; przynajmniej tyle pisza w madrych ksiazkach.

Uwiera Cie pewnie mala sliczna glowka:-)

Trzymaj sie jakos - wszystkie Ci tutaj kibicujemy!!!

reklama
Do góry