reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Dzięki Kochana :** uspokoiłaś mnie trochę :** lecę do łóżeczka jak chlusną to obudzą pewnie... oby to fałszywy alarm był... Buziolki w brzusio i dobranoc Kochana :*

reklama
Ja nadal nie śpie :-( męczę się z tym bólem w podbrzuszu :-( wzięłam nawet no spe i nic :-( na majtkach ślady jeszcze są ale myśle że to upławy tak jak Mailuj mówi...

Witam, melduje sie na posterunku :)

Wydrussia, lepiej cos? Moczysz ta watke czy nie? Daj znac...

Psotka, odezwij sie Kochana jak poszla wizyta:-)

Wczoraj zasnelam na kanapie glebokim snem, maz mnie delikatnie wybudzil kolo 1:00. Zwykle przenosil mnie prosto do lozka, ale teraz juz sie nie podejmuje:-D I dobrze, ciezcy jestesmy okrutnie, a lepiej nas nie upuscic..

Hej Kociatka na wkładce mam ale to śluz na 99% a z bólem sobie nie radzę :-( raz złapie po 9 min raz po 7 min a czasem 12-20min :-( mam dosyć :-( a siusiu co chwile biegam :-(

Kociatka troche jest :/ większość przezroczystego :-( mam nadzieję że przejdzie więc jeszcze czekam... a rozmawiałam z mamą i jak była ze mną w ciaży to tez przed 1 ją złapało i jak o 7 na ip pojechała to dopiero 1,5cm rozwarcia miała... a ból skurczów był lekki taki do zniesienia... ja mojego momentami nie mogę znieść i strasznie sie poce przez tą chwile :-(A wczoraj właśnie miałam taki ucisk na miednice i się śmiałam że chyba małej się nudzi i tam sobie poszła posiedzieć

Hmmmmmmmm

Jesli masz wanne, nalej cieplej wody (ale nie goracej) i siedz sobie w wannie. Max 30 min. Jesli nie, wejdz pod cieply prysznic - jesli jeszcze tego nie zrobilas. Powinno przyniesc ulge.... Jesli skurcze mimo to nie przejda i bedzie nawet gorzej, jedz do szpitala Kochana. Tylko spkojnie... Sluz moze byc z czopa (ale nie musi), a niektore kobitki maja skurcze, ktore nigdy nie staja sie regularne w I fazie.

Nie martw sie, dzieciatko bezpieczne, wiec nawet jakby cos... Mam nadzieje jednak ze woda pomoze

Sciskam Cie mocno!

reklama
Do góry