reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

I nic Ci biedaku ten prysznic nie pomogl?

Jesli tak, to dzwon - jesli to bol porodowy, to nic na niego nie poradzimy niestety. Daleko masz do szpitala? Jak niedaleko (do 15-20 min) to mozna zaczekac, jesli daleko to moze jedz po prostu... Moc buziakow i trzymam kciuki za Ciebie i Malutka!!!

reklama
witam się porannie..

wydrusia, tylko spokojnie, zadzwoń do gina i postępuj wg. jego instrukcji.. wszystko będzie dobrze, maluch już duży i donoszony :) ja takie skurcze mam od 3 dni..bardzo nieregularne..a jakie one są kochana? z krzyża? z podbrzusza czy całego brzucha?

Kociatka 10 minutek... No właśnie i na nie chyba nic ne działa:-( no-spe wzięłam po 2 ale nic zero ulgi...
Konwalianka witaj Kochana:* one są z podbrzusza momentami aż mam łezki w oczach ale są cholerka no nieregularne:-(bardzo się boję o malutką :-(

Nie boj sie Kochana, byc moze na Malutka przyszedl juz czas... Jest donoszona, nic jej nie grozi!

Lekarz mi powiedzial, ze w 37 tyg moge juz rodzic w wodzie, bo to nie wczesniak - wiec bakterie w wannie nie powinny mu zaszkodzic. Lilianka jest bezpieczna

wydrusiu, nie ma co się bać o dzieciątko, bo jemu nic nie będzie.. jeśli to skurcze porodowe, to tylko przybliży Cię to do wzięcia małej w ramiona.. jak są nieregularne, to niestety musisz jeszcze pocierpieć bidulko.. mam nadzieję, ze niezbyt długo.. wszystko będzie dobrze

reklama
Do góry