reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Wydrusiu trzymaj się tam. I naprawdę nie czekaj do ostatniej chwili :-)
Jeśli to już TEN moment to Liliana już nie może się doczekać spotkania z Tobą.

A mnie czyści od kilku dni. I dzisiaj jeszcze tak strasznie mnie ręka bolała że chodziłam i jęczałam z bólu. Nie wiem, mały mi chyba uciska gdzieś na nerwy.

Aneta, też tak mam..od 3 dni drętwieje mi prawa ręka, ale to tak, ze czucia w niej niemal nie mam.. nie wiem jak on leży, ale wydaje mi się, że jego pozycja się nie zmieniła od 3 tygodni a jednak teraz taką mam dolegliwość.. może to główka coś uciska..

Nie da się uleżeć a gdzie zdrzemnąć czekam jeszcze 30 min i dzwonie :-( oby rozwarcie było bo jak nie to znów lipa :-( ale tamte skurcze sie lekko wytrzymało a te już nie da rady :-(

Doberek brzuchatki i bąbeleczki :*:*:*:*
Coś tutaj poczytuje,że wydrusię łapię ?? Ooooo :szok: Słońce weź nie czekaj tylko jedź może to jeszcze nie to a może to i tak jak piszą dziewczyny tak przechodzisz 1szą fazę :*:*:*:* bardzo mocno Cię tulamy i nie bój się nic wszystko będzie dobrze!!!!!
Dziewczyny czy psocia pisała coś po wizycie ??? Kurcze smsa też nie mam żadnego od niej martwi mnie to troszkę,chyba,że późno z Marcinem wrócili i zasnęła szybko...
Jak Wam w ogóle nocka minęła ??/ Mnie kośc narywała łonowa,ale wstałam i troszkę pochodziłam jakoś zasnęłam także jest ok właśnie do kubka nasiusiałam i zaraz lecę krewkę oddać ..

reklama
marzenka dzięki kochana za godzinkę napisze jej smska albo później,bo Ona taki śpioch,że jeszcze się wkurzy,że ją budzę :-D:-D Lecę się kąpać i do ośrodka (oby koleje nie było )
A Ty też odpoczywaj Marzenka :*:*:*:* no dobra spadam kochane ale ja zaraz będę ;) :*:*:*

Do góry