reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Witam, ja dzis po ktg zeszo troszki ale sa skurcze ale te przepowiadające.....wec za tydz mam sie znów zgloscić. Zaliczylam jeszce obóz moich dzieci....... i fajnie ale teraz juz padam na ryjek....... moze wkońcu cala noc przespie smacznie....... toż to nasze ostatnie podrygi......
Buziaczki !!! Lipcóweczki!

reklama
no a ja miałam spać, i jakoś nie mogę ;/

dodi, ja kupiłam niby dla karmiących, ale tez póki co bez fiszbin..zobaczymy.. tanie były więc nie ma tragedii.. myślę podobnie jak TY - jak się unormuje, zakupię lepsze i na wymiar..
zuzu to też miałaś dzień pełen wrażeń.. skurcze przepowiadające na tym etapie to nic złego :)

Ja dziś miałam w ogóle kiepski dzień,dopiero powoli mi przechodzi.PO porannym pobycie (szłam w upale) w przychodni wróciłam i dostałam strasznych skurczów.Tak cały dzień,aż płakałam.Czuję też ucisk w dole bardzo silny,trochę to teraz wszystko osłabło ale dzień do d...,jeszcze małż wrócił z pracy i walnął się na łózko nieumyty śmierdzący fuuu,powiedziałam mu,ze nie bede z takim smierdzielem spać i już a co:)

reklama
wody mają rybi, słodki zapach. Więc prawdopodobnie to upławy.Niemniej obserwuj i jakby chlusnęło to na IP. Spokojnie :-)

najlepiej mieć zwykłą watę kosmetyczną (może być wkładka ale lepiej wata) jak wata szybko przemoknie to są wtedy wody płodowe, jeżeli wystarczy na długo to wtedy są upławy itp.

Ostatnia edycja:
Do góry