reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
hej kochane, co tam widze ze wszystkie jeszcze w dwupaczkach
Ja dzis u fryzjerka byłam, kupiłam staniczek do szpitala, teraz wyprasowałam kupę pieluch tetrowych i dysze hehe
Jeszcze ze dwa dni i jestem CAŁA gotowa do porodu
Jeszcze tylko pościel dla małej muszę wyprać i jedna porcje ubranek
Byłam dziś z koleżanką i dziećmi na takim placu zabaw 35km ode mnie i w Mc Donaldzie objadłam się, bo poźniej nie da hehe
No i przeczyściło mnie w końcu!! jupii, normalnie aż sie lepiej czuję, teraz sobie mysle, czy to po tym fast foodzie, czy może się oczyszczam przed porodem hehe..
Ale obstawiam że po fast foodzie, bo zawsze tak mam jak coś takiego zjem, to godzinka i do toalety
Ja dzis u fryzjerka byłam, kupiłam staniczek do szpitala, teraz wyprasowałam kupę pieluch tetrowych i dysze hehe
Jeszcze ze dwa dni i jestem CAŁA gotowa do porodu
Jeszcze tylko pościel dla małej muszę wyprać i jedna porcje ubranek
Byłam dziś z koleżanką i dziećmi na takim placu zabaw 35km ode mnie i w Mc Donaldzie objadłam się, bo poźniej nie da hehe
No i przeczyściło mnie w końcu!! jupii, normalnie aż sie lepiej czuję, teraz sobie mysle, czy to po tym fast foodzie, czy może się oczyszczam przed porodem hehe..
Ale obstawiam że po fast foodzie, bo zawsze tak mam jak coś takiego zjem, to godzinka i do toalety
Ostatnia edycja:
konwalianka
Mały bąbelek
dodi, to dzień wrażeń ja jeszcze planuje chińczyka zaliczyć przed porodem - hehe
coś tu się cicho zrobiło..ja chyba też się położę..brzuch napiernicza jak zwykle ;/
Kolorowych bąbelki
coś tu się cicho zrobiło..ja chyba też się położę..brzuch napiernicza jak zwykle ;/
Kolorowych bąbelki
dodi_misia
konwalianka, no chińczyka ZALICZAĆ chcesz?? oj ty w takiej chwili tylko o jednym myślisz hehe ale to twoja sprawa hehe
Mnie dziś pachwiny bolą jak chodzę i brzucho czasami napina, ale nie boleśnie, więc sobie nie wkręcam
przecież jeszcze posciel musze wyprać dla małej i przygotować łożeczko na cacy, bo jeszcze materac i przewijak w folii leżą
Mnie dziś pachwiny bolą jak chodzę i brzucho czasami napina, ale nie boleśnie, więc sobie nie wkręcam
przecież jeszcze posciel musze wyprać dla małej i przygotować łożeczko na cacy, bo jeszcze materac i przewijak w folii leżą
konwalianka
Mały bąbelek
no a co sobie będę żałować.. dobry chińczyk nie jest zły
no ja tez czekam na mój biustonosz!! i już mnie szlag trafia.. to ostatnia rzecz jakiej mi brakuje do spakowania w torbie - wrr
no ja tez czekam na mój biustonosz!! i już mnie szlag trafia.. to ostatnia rzecz jakiej mi brakuje do spakowania w torbie - wrr
dodi_misia
Ja kupiłam taki sportowy topik/biustonosz...bawełniany cały taki elastyczny na ramiączkach, i ten wezmę do szpitala..wtedy tylko koszulę odpiąc i siup staniczek do gory... nie podobaja mi sie te miękkie dla karmiących z dziurą heh
a jak się unormuje juz karmienie to na dzien sobie kupie takie ladne jakies z fiszbinami... bo na noc to wolę mieciutkie..
a jak się unormuje juz karmienie to na dzien sobie kupie takie ladne jakies z fiszbinami... bo na noc to wolę mieciutkie..
Marzena197235
dodi dla mnie biustonosz to zmora w nocy wogóle nie spie w biustonoszu o majtkach nie wspomne lubie luz
dodi_misia
Marzenka, ja też nie śpie w biustonoszu, nie lubię, ale jak będe karmić to cos wolę miec, co przytrzyma mi wkładki laktacyjne, bo inaczej piżamka zalana by była co rusz ale ten co dzis kupiłam to naprawdę super! jakbym nic nie miała na sobie..więc luzik
reklama
Marzena197235
no to zobaczymy jak to bedzie nie mysle teraz o tym
zmykam spac dobranoc maluszki i mamuski
zmykam spac dobranoc maluszki i mamuski