reklama
Marzena197235
Fanka BB :)
psotka pewnie tak daj spokój nie mysl tak nawet i złe mysli wyrzuc daleko , daleko , daleko
Sestinko, dziekujemy:*
Marzenko, dziękuję
Ania, hehe, z tą świadomością to wiesz, częsciowo jestem świadoma
Dobra, lecę się ogarnąć, muszę być 30 minut wcześniej, bo jeszcze ktg. Napiszę jak tylko wrócę. Buzialki!
Marzenko, dziękuję
Ania, hehe, z tą świadomością to wiesz, częsciowo jestem świadoma
Dobra, lecę się ogarnąć, muszę być 30 minut wcześniej, bo jeszcze ktg. Napiszę jak tylko wrócę. Buzialki!
Ostatnia edycja:
Corin
Mama Trójki :)
no, infantylnie - fakt, ale inaczej i w sumie sympatycznie :-) Uśmiałam się :-)
Oczywiscie że się pochwalę :-)
Oczywiscie że się pochwalę :-)
Mój młody się mocno uaktywnił. Ciekawe czy to też może być jakimś tam zwiastunem...?
No i mam śmiech z mojego, bo ten się już stresuje biedaczek. Siedziałam sobie na fotelu i tak jakoś niefortunnie że zabolała mnie pachwina, więc jęknęłam z bólu. A temu mojemu Pawłowi oczy zrobiły się jak spodki tak się wystraszył
No i mam śmiech z mojego, bo ten się już stresuje biedaczek. Siedziałam sobie na fotelu i tak jakoś niefortunnie że zabolała mnie pachwina, więc jęknęłam z bólu. A temu mojemu Pawłowi oczy zrobiły się jak spodki tak się wystraszył
Wisieńka
Sorki, ze ja do was tylko tak wpadam ale nie doszłam jeszcze do siebe. Padam i spie po kilka godzin. Nie mogę chodzić tak mnie krocze i spojenie boli. Nie mówiąc juz o tych zakwasach, jesli to zakwasy bo juz sama nie wiem . Mam nadzieję, ze do jutra to odeśpię i przejdzie
balkan
Wisienka, dobrze, że możesz tyle spać, bo po pierwsze sen to regeneracja, a poza tym czas szybciej mija.... trzymam kciuki za szybką poprawę....
Aneta, mój też się boi za każdym moim stęknięciem, za to dziś słyszałam, jak rozmawia z kimś przez telefon, że rodzimy na Karowej, bo mamy lekarza, który nas prowadzi..... aż się wzruszyłam, na serio.....
Aneta, mój też się boi za każdym moim stęknięciem, za to dziś słyszałam, jak rozmawia z kimś przez telefon, że rodzimy na Karowej, bo mamy lekarza, który nas prowadzi..... aż się wzruszyłam, na serio.....
konwalianka
Mały bąbelek
heh, Ania i tacy są.. mój jest już bardzo zestresowany i muszę ograniczać stęknięcia i jęki, bo od razu pyta czy to już.. a jak mu napisze na gg ze mam skurcze, to pierwsze pytanie :"co ile minut", albo "może powinniśmy jechać do szpitala". Jak wychodzi śmieci wyrzucic, to komórkę bierze i mam dzwonić jakby co, a co rano się pyta "czy dzisiaj rodzimy"
reklama
Marzena197235
hehe jak tak was czytam to smiac mi sie chce jacy nasi panowie sa wyczuleni
Mój Misiek jak wczoraj do mnie sms napisał a ja nie słyszałam bo stałam na korytarzu i rozmawiałam z sasiadka , a ze długo to trwało i nie odpisywałam to juz obdzwonił mame , brata zeschizowany czemu nie odpisuje , czy nie jestem czasem juz w szpitalu , musiałam mu zaraz jak przyszłam oddzwonic bo sie tak denerwował , głuptak przeciez jak by sie cos działo to zaraz bym mu dała znac , no ale co zrobic tacy oni juz sa i za to ich kochamy
Mój Misiek jak wczoraj do mnie sms napisał a ja nie słyszałam bo stałam na korytarzu i rozmawiałam z sasiadka , a ze długo to trwało i nie odpisywałam to juz obdzwonił mame , brata zeschizowany czemu nie odpisuje , czy nie jestem czasem juz w szpitalu , musiałam mu zaraz jak przyszłam oddzwonic bo sie tak denerwował , głuptak przeciez jak by sie cos działo to zaraz bym mu dała znac , no ale co zrobic tacy oni juz sa i za to ich kochamy