reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Jestem, znowu spalam:zawstydzona/y:
Konwalianka, moj niby tez ma miec 3,5 niecale 3 tyg temu mial 2,5:-Dmam nadzieje ze bedzie 3;-)
Corin wlasnie pokaz gdy przyjedzie, moze tez zamowie;-)
Ja czekam na mojego ma mi kupic batona ostatnio tylko bialego liona bym jadla:-D

Karuzelka + 4 książeczki czarno-białe kontrasty (1659568381) - Aukcje internetowe Allegro myślę o czyms takim- czytałam że czarny i biały kolor stymuluje od pierwszych dni mózg i tylko takie kolory dzidzi apoczątkowo rozróznia

sestina, ja takie książeczki mam dostać od koleżanki, bo sobie zamówiłam.. przez pierwsze 3 m-ce dziecko nie widzi kolorów, tylko czerń i biel, takie barwy pozwalają na wyostrzenie wzroku, więc dla mnie super ten komplet! ja kupiłam małemu pościel biało- czarną :)

psota, no coś Ty, przecież bedzie dobrze!

Sestina, ja też o tym słyszałam, mówili też kiedyś w DDTVN. Kupujesz te książeczki? Ja widziałam kiedyś takie materiałowe czarno-białe, które się do łóżeczka wkłada, tak jak ochraniacze na szczebelki. Jak pokaże mężowi to mnie znowu zbeszta, że ja ciągle coś dla młodego wynajduję :p

Slyszalam z balsam palmers jest dobry na to dziadostow, stosowal ktos?

Ja stosowałam ten balsam. Na razie nie mam ani jednego rozstępu (tfu tfu tfuuu...żeby nie wykrakać). Ale nie sądzę, że to akurat dzięki niemu. Stosowałam go na początku regularnie 2 razy dziennie ale jak mi się skończył to miałam lekką przerwę, później dostałam od koleżanki balsam rossmanowski więc już innego nie kupowałam. I to też stosuję go raz dziennie albo jak mi się przypomni - taka już jestem systematyczna :-D Dlatego myślę, że kto ma mieć to mieć będzie niezależnie od stosowanych specyfików.

Apropo to ja też ostatnio czuję się jak na początkach ciąży. W dzień spać mi się chce, nos też mam wiecznie zatkany, zwłaszcza z rana mam skrzepy z krwią. I węch zdaje mi się znowu się wyostrzył jak na początku. Dziwne to...
W piątek mam wizytę u gina, ciekawa jestem co u mojego Szymusia :-) jak urósł...
no chyba że nie dotrwam przez tą jutrzejszą pełnie :D
w sumie najważniejsze żebym jeszcze jutro zdążyła zaliczyć fryzjera, a potem niech się dzieje co chce ;-)

reklama
psota ja tez tak miałam przed wizyta ale bez sensu to było;) 3 mamy kciuki z Natalką
malamii sa i inne na allegro;) myślę o czymś takim

Do góry