reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

psota, tak , ona będzie. cc właśnie wstrzelamy w jej dyżur. Mówiła mi wczoraj ze nie lubi cc z ogólnym znieczuleniem bo trzeba sie spieszyć bo szybko wiotczeja mięsnie ale nie mam wyjsci a heh

reklama
No to czytając o tych waszych wagowych maluchach, to mój miał tydzień temu 3000. Obstawiam że do końca jeszcze z kilogram mu przybędzie.

A i waga u mnie na szczęście się uspokoiła, bo pamiętam raz się ważyłam i było około 75 kg... Pomyślałam sobie, że jeszcze nie jest tak źle, przeżyję, a potem przyszło czas na wizytę, nie pamiętam dokładnie ale około miesiąca, może trochę mniej i waga wskazała 83 kg... To ja szok przeżyłam że tak szybko mi się przytyło. A startowałam z poziomu hmm 62-63kg.

ładnie Aneta, ale pamiętajmy że te nasze maluchy dopóki na wagę się nie położy to i tak ne będziemy dokładnie wiedziąly- jedyne co wazne - ze waga ładnie i szybko przyrasta

mój lekarz mówił, ze tygodniowo malucha przybywa ok. 200 - 250g, wszystko więc zależy od tego, jak dlugo będą siedziały w brzuchu.. stwierdził też ze mój to tak z 3500g będzie miał i że dla mnie lepiej, bo nie namęczę się przy porodzie..no ale żeby to tylko od wagi zależało :-D

a ja od 2h mam jakiś tik nerwowy nad prawym pośladkiem, ciągle drga - oszaleć można!

Edit: bardzo oryginalna ta wiadomość corin

zamowilam body z napisem - pisalam wam, a teraz dostalam maila potwierdzajacego zaplate o tresci:

Witaj

Księgowy Słoneczko przed chwilą wpadł zdyszany do Bodziakowa i machając w ręku wielkim pękiem pogniecionych papierzysk wysapał że dotarły do nas pieniążki. Oczywiście natychmiast zrobiło się niemałe poruszenie i wszyscy stojąc na baczność zaczęli śpiewać hymn Bodziakowa. Nasi najbardziej uzdolnieni artyści - Szalony Krecik i Ślimaczek zwany Lopezem, zabrali się do pracy. Jeżeli się nie kłócą o koncepcję artystyczną to wykonanie Twojego zamówienia nie powinno im zająć więcej niż 4 - 5 dni roboczych.
Z chwilą kiedy Ofca Pakowaczka dostanie informacje że skończyli - wyslemy Ci kolejnego maila z informacją o tym fakcie.
Tymczasem Bodziakowo bardzo dziękuje za przesłane pieniążki i zabiera się do pracy.
Dziękujemy, dziękujemym dziękujemy!

hahahahahaha, usmiałam się :-D

psota płacę za wizyty prywatne a do szpitala to normalnie- jestem ubezp.- u niej tak jest ze jak jestes jej pacjentka to nie ma problemu rodzic w "jej"szpitalu bo nasz mławski wiele pozostawia do zyczenia

reklama
Do góry