reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Sestinko, e tam teraz, ja całe życie jestem pyzą;)
Zwarat i gotowa! Ale spać mi się chce, o 21 to ja już wykapana grzecznie leżę w łóżeczku i zasypiam, a nie...;)))
Obstawiam, że mały waży 2850g, a Marcin mówi, że już ma 3000g, zobaczymy kto będzie bliżej;) A ile Natusia ważyła wczoraj?

reklama
2900:) sorrki, z wydruku : 2903 :) Także biorąc margines błedu pod uwage oboje mozecie miec rację;) ja liczyłam na jakies 2600- w ciagu 4 tyg z 1620 skoczyła na tyle.Jakie to tempo....

no ja też przypuszczam, że na tym etapie dziecko to ok. 3 kg waży...... Mateusz 3 tyg temu ważył 2,1kg, więc teraz pewnie dochodzi do 3kg....

ja też jestem ciekawa, jak tam Dawidek....

też się cieszę:) Dawidek zobaczysz tez będzie chłopisko:) koniecznie ( jak dasz radę;)) wejdz i napisz co tam podejrzysz:) i dowiesz się. Ja widziałam taką ładną bułeczkę wczoraj hihii
a gon1a w którym tyg urodziła? bo maluszek cos koło 2 kg wazył- ale moze ona jest drobna...
szukam dziewczyny pozytywki-maskotki z Fisher Price - panda- żadna z Was nie napotkała w jakims internetowym sklepie?

Ostatnia edycja:
Balkan, Sestinka, ja mam nadzieję, że ten mój synuś pięknie rośnie i żadnych niespodzianek dzisiaj nie będzie... Ostatnio na USG tak ładnie buuzialka pokazywał, może dzisiaj też zechce;)

a co ma nie rosnąć;) ja w przysżły wtorek jade do swojego szpitala, jakies 20 km od mojego miasta. Zobacze i pogadam jakie obyczaje:) akurat moja ginka ma dyzury we wtorki i czwartki takze tez będzie

reklama
Do góry