reklama
balkan
Fanka BB :)
oj ja też bym tych czereśni zjadła - nawet z robaczkami - choć na takie w tym roku jeszcze nie natrafiłam.....
od dobrej godziny Mateusz torpeduje mój pęcherz - do najmilszych odczuć to nie należy..... ale się rusza, więc wolę tak niż panikować, że cisza....
Sestina, ja po prostu lubę eksperymenty w kuchni.... nigdy nie próbowałam, ale chciałabym kiedyś spróbować jakiś robaków - ale na razie szybka wizta w krajach azjatyckich mi nie grozi....
od dobrej godziny Mateusz torpeduje mój pęcherz - do najmilszych odczuć to nie należy..... ale się rusza, więc wolę tak niż panikować, że cisza....
Sestina, ja po prostu lubę eksperymenty w kuchni.... nigdy nie próbowałam, ale chciałabym kiedyś spróbować jakiś robaków - ale na razie szybka wizta w krajach azjatyckich mi nie grozi....
Wisieńko, oby dobre samopoczucie do Ciebie wróciło.
Biedna Gośka, następna się stresu naje przez niezdecydowanie lekarzy, super po prostu…
Ebudka,witaj!
Konwalianko, z tą równowagą, to ja mam podobnie, ostatnio się nie zmieściłam w drzwi od auta, ale na szczęście nie uderzyłam się w brzuch.
Em_cia, u mnie za 1 kg będzie 80 kg;] ale ja już kiedyś ważyłam 105, więc nie jest źle;]
Za chwilę zasnę, o co chodzi z tym spaniem…
Biedna Gośka, następna się stresu naje przez niezdecydowanie lekarzy, super po prostu…
Ebudka,witaj!
Konwalianko, z tą równowagą, to ja mam podobnie, ostatnio się nie zmieściłam w drzwi od auta, ale na szczęście nie uderzyłam się w brzuch.
Em_cia, u mnie za 1 kg będzie 80 kg;] ale ja już kiedyś ważyłam 105, więc nie jest źle;]
Za chwilę zasnę, o co chodzi z tym spaniem…
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Ja dziś idąc do znajomej kupiłam czeresinki :-) były pycha bez niespodzianki i słodziuteńkie :-)
malamii06
mógłby już mój mąż wrócić bo inaczej zaraz usnę, nie mam nawet siły siedzieć przy lapie, nie mogę się nawet skupić na filmie :/
reklama
malamii06
haha Ja muszę uważać z tym obijaniem się o ściany: przedpokój mam w tynku strukturalnym i już nieraz się podrapałam po rękach.. A i w drzwi nie zawsze wchodzę - normalka taki słonik w składzie porcelany jestem :]