reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
oj ja też bym tych czereśni zjadła - nawet z robaczkami - choć na takie w tym roku jeszcze nie natrafiłam.....

od dobrej godziny Mateusz torpeduje mój pęcherz - do najmilszych odczuć to nie należy..... ale się rusza, więc wolę tak niż panikować, że cisza....

Sestina, ja po prostu lubę eksperymenty w kuchni....:) nigdy nie próbowałam, ale chciałabym kiedyś spróbować jakiś robaków - ale na razie szybka wizta w krajach azjatyckich mi nie grozi.... :)

Wisieńko, oby dobre samopoczucie do Ciebie wróciło.

Biedna Gośka, następna się stresu naje przez niezdecydowanie lekarzy, super po prostu…

Ebudka,witaj!

Konwalianko, z tą równowagą, to ja mam podobnie, ostatnio się nie zmieściłam w drzwi od auta, ale na szczęście nie uderzyłam się w brzuch.

Em_cia, u mnie za 1 kg będzie 80 kg;] ale ja już kiedyś ważyłam 105, więc nie jest źle;]

Za chwilę zasnę, o co chodzi z tym spaniem…

psota ja tez 79- tyle ze startowałam z 62 więc więcej przybrałam niz TY;) codziennie się ważę odkąd wskazówka prawie na 80 najeżdża i staram się ograniczac zbędne słodkosci ale słaaaaaabo wychodzi;)

malamii nawet nie wiesz jak Cię rozumiem ale jak wstane od kompa to będziecie zapewne słyszały jak obijam się po domu:)

reklama
haha :) Ja muszę uważać z tym obijaniem się o ściany: przedpokój mam w tynku strukturalnym i już nieraz się podrapałam po rękach.. A i w drzwi nie zawsze wchodzę - normalka :D taki słonik w składzie porcelany jestem :]

Do góry