reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

wróciłam z wynikami -oczywiście wpadłam do pracy na herbatkę, ploty, oglądanie brzuszka i się zeszło... 3 godziny:szok:
w moczu czyściuścieńko, żadnych bakterii itp, więc się cieszę, za to GBS dodatni :-( czyli wyhodowałam tego gada paciorkowca...
babki z zabiegowego mówią, że to częste
nam nie zagraża, ale może zarazić malucha przy porodzie, więc trzeba wiedzieć, czy się go ma czy nie

jutro mam wizytę u gin - zobaczymy co powie - czy zdążymy przeleczyć, czy przy porodzie będzie antybiotyk :eek:

reklama
Pippi, nie stesuj się podobno 50% kobiet to ma, nie wiem dlaczego. U mnie nic nie ma, ale moja siostra cioteczna z tym walczy, dostała na 7 dni antybiotyk i gin powiedział, że będzie dobrze:)

Pippi dobrze będzie nic się nie martw kochana:tak: ja tego jeszcze nie miałam może teraz ba wizycie będzie coś gadał i w ogóle ... zobaczę w czwartek co i jak narazie mam sam mocz i morfologię mieć "świeżą"
sis jedz jedz kochana teraz ponadrabiamy coś widzę to nasze tycie hahaha

Pippi, nie stesuj się podobno 50% kobiet to ma, nie wiem dlaczego. U mnie nic nie ma, ale moja siostra cioteczna z tym walczy, dostała na 7 dni antybiotyk i gin powiedział, że będzie dobrze:)

no jakoś dziwnie spokojna jestem, nie stresuję się, w końcu nie może być tak, że przez całą ciążę nic mi nie dolegało, to chociaż paciorkowiec na koniec ;-)
cieszę się, że się zbadałam, bo wiem, że antybiotyk załatwi sprawę

Pippi, ja tez go kiedys mialam i tez slyszalam ze to nic dziwnego. Dzisiaj ide na pobranie

Magia, Big Day juz blisko :) Nie dzisiaj to jutro! Fajnie Ci w sumie, ja jeszcze musze pozaciskac nogi jakies 2 tyg.

Oszqrde, lepiej pozno niz wcale;-) Jutro pelnia, pamietaj! Pospaceruj sobie dzisiaj, umow sie z mezem romantycznie, pomoz tej pelni:-)

Sis, ale słodyczy nie jem;) to ile masz na plusie? u mnie 10...

Pippi, i dobrze, stres nic nie da:)

Oszqrde, no to Ty mnie oświeciłaś, hehe;)

Kociatka, Oszqrde, co wy z tą pełnią, ciiiiicho, bo mi się 15 snił, hehe;)

Idę się ogarnąć przed tą wizytą... ,,uwielbiam" ten godzinny taniec w maszynką, wrr...;)

Ostatnia edycja:
reklama
sis hmm nie wiem od czego to zależy gadałam z mamą moją ona ze mną przytyła 7kg a z siostrą 6kg siostra moja z 1sza 9 a z drugą 7kg jem normalnie kurcze mała rośnie prawidłowo więc nie wiem o co kaman... trzeba było wczoraj Marcina zatrudnić do "golenia" :-D mój juz zatrudniony hahaha
oszqrde ja kuzynce musiałam mms wysłać z kartą ciąży bo ona nie wierzyła :baffled::baffled:

Do góry